Otac Margo Robi je poznati tajkun

Marko Robi
Foto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

U biografiji objavljenoj na njenoj službenoj stranici njen otac je opisan tek kao 'bivši vlasnik farme'. No on je puno više!

Margo Robi svojevremeno se pohvalila da je prvom platom otplatila majčinu hipoteku, ali o ocu nikad nije previše govorila.

Kad se glumica tek proslavila, magazin New Idea objavio je da je otac plavokose glumice tajkun Dag Robi koji je ostavio nju i njeno troje braće i sestara kad su bili deca.

„Margo i njena sestra Anja ne žele da čuju za njega“, rekao je izvor blizak porodici.

U članku se navodi da „bogati i moćni nekretninski i šećerni tajkun“ živi tek nekoliko ulica od glumičine majke Sari Kesler. Dok Margo ne želi da ima veze s ocem, njen brat Loki Robi prilično je blizak s njim pa mu posvećuje emotivne poruke za Dan očeva.

„Možda nismo imali normalnu porodicu, ali pružio si mi obrazovanje i pomoć kad mi je trebala“, napisao je jedne godine.

Margo je o ocu kratko progovorila u intervjuu za Sun 2016, kad je otkrila da slabo komuniciraju.

S druge strane, o svojoj je majci pričala nebrojeno puta i to uglavnom u superlativima, hvaleći je što je sama odgojila četvoro dece.

„Moja mama je najslađa osoba na svetu i da se pretvorim u nju, uopšte se ne bih ljutila, naprotiv to bi mi bila čast’, rekla je jednom prilikom.

Inače, Margo je trenutno najtraženija glumica na svetu zahvaljujući globalnom fenomenu filma Barbi koji je nedavno imao i premijeru u Beogradu.

***

Bonus video: