Otkrivamo ko je misteriozni srpski Ken koji svuda prati Barbi Sofiju Milošević i stvarno izgleda kao lutka

Ian Wolf i Sofija Milošević kao Ken i Barbi
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naš Ken je bolji.

Juče je u Beogradu održana premijera filma „Barbi“ u kojem glavne uloge igraju Margo Robi i Rajan Gosling, zbog čega su srpske lepotice s javne scene, obučene u roze kreacije, pozirale pored roze automobila s imenom Sofije Milošević.

Manekenka i partnerka fudbalera Luke Jovića je na ovaj način predstavila kolekciju svojih haljina, koje su ponele poznate pevačice i manekenke, a sve je posebno je oduševila Danijela Dimitrovska u roze haljinici koja se sve nadmašila.

Ali i pored toliko lepotica, roze mini haljina i Barbi detalja, svima je privukao pažnju srpski Ken. On i Sofija skoro da se ne razlikuju od Barbi i Kena koje smo voleli još kao deca – visoki, plavi, prelepi i bogovski građeni.

Ian Wolf i Sofija Milošević kao Ken i Barbi
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ipak, svi su se pitali ko je zapravo dečko koji stvarno izgleda kao čuvena lutka?

Barbi premijera: Sofija Milošević
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

U pitanju je Ian Wolf, top model koji je stekao svetsku popularnost zahvaljujući nesvakidašnjem izgledau. Karijeru je započeo sa samo 14 godina, a ove godine u oktobru puni 38, čime će obeležiti i 24 uspešne godine u jednom od najiscrpnijih biznisa. Ian je inače diplomirani inženjer menadžmenta, ali se nikada nije time bavio.

Ian Wolf-aby Star Models Istanbul

Za naš portal je otkrio kako je zapravo počeo njegov modni put, i da ono što je suđeno ne možemo izbeći:

„Počeo sam svoju karijeru mnogo pre društvenih mreža. Za mene je prošlo veoma glatko. Želeo sam da budem modni dizajner i sa 14 godina sam se prijavio na konkurs za dizajn gde sam pobedio. Kada sam otišao da uzmem vaučer i besplatno učešće na toj nedelji mode, šefica odbora je bila zbunjena što sam došao na kasting za modele i odmah sa vrata, ne pitajući kako se zovem, počela da me tera da hodam, da se okrenem i poziram. I od tada sam model“, kaže Ian.

Ian Wolf-4f3eebc3-45f1-4b61-b74b-b11e72590bd8

A zahvaljući tome, srpska premijera Barbi filma je imala možda i najvernijeg Kena. Ian se osvrnuo na saradnju sa Sofijom, ali i otkrio nam jedan vrlo zanimljiv detalj.

„Sofija je prelepa i pravi izbor za Barbi kao i za njen brend. Mislim da smo vizuelno i energetski odlična kombinacija. I zaista mi je drago što imamo ovo sećanje i što su se neki od snova naše dece ostvarili da ja budem Ken, a ona da bude Barbi i da ima svoju kolekciju haljina.“

Ian Wolf-61d2f3d4-c7be-44a4-8ffc-62e4a781a5b1

Ian nam je priznao i da je kao mali želeo da izgleda kao Ken, ali i da su drugi primećivali tu sličnost:

„Stalno mi govore da ličim na Kena. Što je smešno jer kada sam bio mali, moj dečiji san je bio da izgledam kao on.“

Kao jedan od top modela, zbog uspešne karijere, ali i porodičnih obaveza, njegova kuća je u koferima, mada dva mesta posebno izdvaja:

„Moje omiljeno mesto za modeling je Šangaj. Jer kao običan model, možete dobro zaraditi i živeti od toga, ali pošto polovina moje porodice živi u Stokholmu, tako da sam jako vezan za taj grad kao i za Švedsku, čiji sam državljanin.“

Ian Wolf-30dda735-1d2b-41f5-abb9-7097945f7dd8

Među mnogobrojnim uspesima, Ian je za nas izdvojio jedan koji mu je posebno drag:

„Najbolja kampanja koju sam radio je definitivno Tiffany & Co Diamond wedding collection.“

Ali to je samo deo slagalice, Ian me je fascinirao kada je dodao i da modeling nije jedina grana u kojoj niže uspehe:

„Bavim se muzikom, pišem pesme, komponujem i pevam. Takođe se bavim art direkcijom i slikarstvom.“

A ekskluzivno za Zadovoljna.rs, otkrio je i svoj projekat Stardom boy. Iako jos nisu krenuli sa marketingom istog mi smo imali priliku da poslušamo i pogledamo pesme Drama Triangle, Bad boy i Revenge Boy.

Pitali smo ga i šta ga je inspirisalo da uplovi u muzičke vode:

„Slomljeno srce me je inspirisalo da pišem pesme i pevam, neko ide na psihoterapiju a ja se lečim kreativnom energijom i stvaranjem. Znate šta kažu, pazite da ne povredite tekstopisca, možemo da vas opišemo“, dodaje je Ian kroz smeh.

image00136

A kako je ovo pravo osveženje za našu kulturnu scenu i nešto potpuno drugačije, zanimalo me je i njegovo mišljenje o srpskoj umetnosti:

„Sviđa mi se srpska kulturna scena. Ovde ima mnogo dobrih slikara. Kao i muzičara. Mnogi ljudi pokušavaju, a ja to volim da vidim“, priznao nam je srpski Ken za kraj.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram