Ko je Srpkinja koja je u vezi sa najkontroverznijim hrvatskim biznismenom

Foto: Facebook/Nevena Jeličić/Shutterstock/Nino Strmotic/PIXSELL

Par koji je iznenadio sve.

Josip Radeljak Dikan, kontroverzni biznismen koji je poznat i kao „hrvatski plejboj“, prošlog meseca snimljen je u društvu zgodne brinete, čiji identitet nije želeo da otkrije. Sve dosad.

Naime, na Fejsbuku se pohvalio zajedničkom fotografijom pored koje je napisao: „Nevena Jeličić! (The Babe) počelo je ovako!“.

Na drugoj fotografiji par je pozirao zagrljen ispred crkve, a Dikan je prijateljima i pratiocima otkrio i svoj sledeći korak uz reči: „Još samo korak do oltara!“.

Ko je Nevena Jeličić?

Reč je o poznatoj beogradskoj advokatici. U medije je dospela 2021. godine, kad su je mnogi povezivali sa srpskim tajkunom Jugoslavom Karićem. Njih dvoje su takođe objavljivali zajedničke fotografije na društvenim mrežama, ali nisu objasnili prirodu svog odnosa.

Jugoslav Karić Foto: Instagram/jugoslavkaric

„Čaša vina, gromoglasan osmeh, ruka oko struka, zagrljena srca… I baš kada pomisliš da je sve gotovo, čeka nas još mnogo toga“, napisao je Karić u opisu njihove zajedničke fotografije.

Nevena Jeličić Foto: Facebook/Nevena Jeličić

Nevena se takođe druži s Ninom Badrić, a prošle godine su zajedno otputovale na Maldive.

Iako je po zanimanju advokatica, njena glavna okupacija je vođenje poznatog jednog beogradskog hotela.

„Po zanimanju sam advokat, ali sam oduvek želela da živim u hotelu ili da ga posedujem, mada mi to nije delovalo kao nešto realno. Bejb je postao hotel sasvim slučajno, verovali ili ne – zbog kredita. Konkretno, u kući u kojoj je ‘The Babe Boutique’ hotel živeli smo moja deca i ja, i dugo sam pokušavala da je izdam, a pošto je previše velika, to mi nikako nije polazilo za rukom. U trenutku mi je sinula ideja da bi to bio odličan boutique hotel, pa smo ga bukvalno za sedam dana pretvorili baš u to“, objasnila je Nevena u jednom intervjuu.

Nevena Jeličić Foto: Facebook/Nevena Jeličić

Ona je zaključala svoj profil na Instagramu, gde ima oko 1.200 pratilaca, ali hrvatski biznismen je odlučio da svima obelodani njihovu vezu.

„Viteže, samo polako i oprezno! Pomalo! Prebrzo“, komentarisali su prijatelji.

„Srećno, lepa je! Živela ljubav, prijateljstvo… Šta god! Eh, sad je jasno otkud mladenački žar. Baš divno! Dao Vam Bog svu sreću ovoga sveta“, nadovezali su se drugi ispod Radeljakovih objava.

Josip Radeljak Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dikan inače iza sebe ima tri braka – s glumicama Desankom Bebom Lončar i Enom Begović, kao i sa televizijskom voditeljkom Vlatkom Pokos. S Bebom ima sina Lea (41), a s pokojnom Enom dobio je ćerku Lanu (23).

***

Bonus video: Jelena Đoković zaglavljena u blatu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram