Da li je moguće da se razveo omiljeni par sa Balkana?!

Foto: Instagram/elladvornik

Šta je istina?

Poslednjih dana uveliko se šuška o razvodu influenserke Ele Dvornik od njenog 13 godina starijeg supruga Čarlsa Pirsa, sa kojim je dobila dve ćerke.

Ela Dvornik
Foto: Instagram/elladvornik

Ona je skoro demantovala navode o razvodu i objasnila neke objave, za koje navodi da su mnogi pogrešno razumeli, ipak, korisnici Tvitera tvrde da se par razveo. A čak svedoče i da je Čarls već pronašao novu ljubav, koju je predstavio u Balama. Reč je navodno o ženi njegovih godina, s kojom se druži već neko vreme.

Ela je u maju demantovala ove navode za hrvatske medije, i objasnila da se iza svega ipak krije drugačija istina:

„Mnogi su ovih dana izvukli iz konteksta izmišljeni sadržaj Alterelle, koja je na Instagramu kako bi promovirala pjesme, te taj sadržaj povezali sa mnom, pa ispali smiješni jer su objavu lika iz metaverzuma koju su vidjeli na profilu izmišljene osobe povezali s mojim životom i napravili fake news“, dodala je Ela.

Ela je svojim objavama na društvenim mrežama slala dvosmislene poruke poput objave u kojoj kaže ‘Nitko me nije silovao kao moj vlastiti život zadnjih par mjeseci’ i poručuje ‘Sakrijte svoje muževe’, koje su dodatno podgrejale šuškanja o njenom razvodu.

„Mi imamo bračni odnos i nevjerojatan je interes za njega“, izjavila je influenserka, koja se skoro ostvarila i u muzičkoj karijeri.

Par je zajedno već deset godina, venčali su se 2019. godine u Las Vegasu. Ove godine u februaru su proslavili godišnjicu, kada sve još delili i sa pratiocima na Instagramu.

BONUS VIDEO: JelenaĐoković zaglavljena u blatu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram