Isplivale „bezobrazne“ fotke koje pokazuju šta tačno Jelena i Novak rade kad misle da ih niko ne vidi

novak jelena đoković
Foto: Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Vrlo zanimljiva serija fotki.

Novak i Jelena Đoković stigli su na odmor u Dubrovnik. S njima su i ćerka Tara i sin Stefan, a porodica se zaputila u akvapark na popularnoj dubrovačkoj plaži Copacabana, piše Story.hr.

Fotografi su ulovili više trenutaka nežnosti između tenisera i njegove supruge, pa je tako u jednom trenutku Novak strastveno poljubio suprugu. Osim toga, tokom igre s decom nisu skidali osmeh s lica.

Sad mnogi zaključuju kako ove fotografije govore sve o odnosu Jelene i Novaka.

Prošlog vikenda Novak je poražen u finalu Vimbldona. Nakon poraza priuštio je sebi odmor na Jadranu, najprie u Crnoj Gori, a sad je stigao i u Hrvatsku.

Novak i Jelena upoznali su se još u tinejdžerskim danima, dok su zajedno odlazili u srednju školu, u leto 2005. godine. Upoznali su se u širem društvu, a povezao ih je upravo razgovor o sportu jer se i Jelena, koja se tad prezivala Ristić, bavila atletikom. Novaku je tad bilo 17 godina i tek je kretao u profesionalne vode, a Jelena je od njega starija 11 meseci.

Nole je jednom prilikom otkrio da ga je kod buduće supruge prvo privukao njen osmieh, ali istakao je da je zahvalan što su se njih dvoje spojili pre nego što su se dogodili njegovi veliki uspesi.

„Na prvi pogled osvojila me osmehom. Naravno, izgled uvek prvi dolazi do izražaja, ali za ljubav je potrebno mnogo više. Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala bogu što smo se sreli pre nego što sam postigao velike uspehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kog je upoznala kada je imao 17 godina. Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini srećnima’, rekao je Novak.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram