Antonela je za Mesijev debi u SAD obukla magične farmerke u kojima žena izgleda ko sirena

Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Žena ne pravi greške

Kako žena da izgleda moderno i još vitkije uz pomoć najobičnijih farmerki, odlično zna Antonela Rokuco, pa zašto od nje ne prepisati dobar trik.

Argentinski fudbaler Lionel Mesi debitovao je juče za Inter Majami, svoj novi klub – spektakularnim golom iz slobodnog udarca u 94. minutu protiv meksičkog Kruz Azula.

Veliki broj poznatih lilčnosti sa tribina gledao je prvi Mesijev meč za američki klub, a među najzapaženijima je, naravno, bila njegova životna saputnica Antonela Rokuco.

Foto: Mike Ehrmann / Getty images / Profimedia

Supruga čuvenog fudbalera gledala je meč u društvu sinova Tijaga, Čira i Matea, a sve je opet oduševila svojim ležernim stilom.

Gospođa Mesi voli ležeran način odevanja, ali ume da zablista i u elegantnim haljinama. Shodno prilici i ambijentu, obukla je duboke farmerke, zvonastih nogavica, u gornjem delu pripijene uz telo.

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zvoncare su jedan od najpopularnijih retro trendova ove godine – posebno zvoncare koje na nogavicama imaju šliceve, a Antonela često bira modele koji imaju blago zvono i akcentuju njenu vitku figuru. Pored toga što ovakvi modeli čine da figure deluje izduženije i mršavije, ovakve farmerke su poznate i po tome što oblikuju telo i posebno ističu zadnjicu.

Foto: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mesijeva draga ih je ovoga puta ponela s kratkim belim topom, vrlo jednostavnim modelom bez rukava, a od obuće je odabrala bele papuče s visokim štiklama, a njihovu boju je uparila sa bojom torbice i jedne karike na ogrlici.

Utakmici je prisustvovala i porodica Bekam, a Viktorija je kao i uvek bvila tip-top.

Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram