Mesijeva majka je na njegovom venčanju prekršila važno pravilo i nastao je haos

Foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Drama o kojoj se i danas priča.

Iako fudbaler Lionel Mesi i njegova žena Antonela Rokuzo, s kojom ima troje dece, važe za srećan par, njihove porodice se navodno ne podnose. Priča se da se Mesijeva majka Selija Marija Kućitini od početka protivila njihovoj vezi.

Zasenila ju je na dan venčanja

Foto: ANDRES PREUMAYR / AFP / Profimedia

Dokaze o rivalstvu dveju najvažnijih žena u životu slavnog fudbalera mediji su dobili kada je Selija Marija na dan venčanja napravila čudan potez – na ceremoniju je došla u beloj haljini koja izgledala kao venčanica. Nosila je dugu belu haljinu s izvezenim kamenčićima i čipkastim rubom koji je dodirivao pod, a slično je izgledala i venčanica njene nove snaje.

Foto: Martin Zabala / Avalon / Profimedia

U Argentini se smatra nepoštovanjem da bilo koji gost ili član porodice osim mlade nosi belu haljinu na venčanju.

Modna novinarka Miranda Dres napisala je: „Jedno od zlatnih pravila za one koji su pozvani na venčanje je da ne nose bele, svetlosive, bež ili bilo koje boje koje bi mogle zaseniti mladu. Čini se da je Selija odlučila da ignoriše ovo pravilo pa je odlučila da obuče haljinu koja, iako je spektakularna, nije prikladna za majku mladoženje. Ostaju nedoumice da li je to bila samo slučajnost ili ovaj gest zvezdine majke potvrđuje glasine da odnos između Antonele i njene svekrve nije dobar.“

Spor između porodica

Venčali su se u svom rodnom gradu Rosariju u argentinskoj pokrajini Santa Fe, a taj je događaj podstakao glasine o dugogodišnjoj netrpeljivosti između Mesijeve majke i Antoneline porodice. Argentinski mediji objavili su da je par rezervisao ceo prvi sprat hotelskog kompleksa „City Center Rosario“, gde je bila smeštena Mesijeva porodica, dok je Antonelina porodica zauzela drugi sprat, budući da dve porodice ne razgovaraju.

Priča se da je vezu sa Antonelom skrivao od majke

Foto: IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prijatelj koji je poznavao porodicu Mesi pre nego što je fudbaler postao slavan i pratio ih na njihovim prvim putovanjima u Barselonu, rekao je da su odnosi postali sumnjivi prvi put 2010. godine, pre Svetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici.

Jedan argentinski novinar pitao je Mesijevu majku o tome, da li bi ona i njen suprug išli u Južnu Afriku da gledaju Mesija kako igra. Spomenuo je da je Antonela već bila tamo, a ona je izjavila: ‘Antonela, Antonela, ko je Antonela? To je navodno izazvalo napetost u porodici, jer je Mesi rekao svojim roditeljima da će ostati u Argentini.

Porodica Mesi odbacila je glasine o svađi dve porodice i nazvala ih „glupostima“, prenosi startnews.hr.

***

Bonus video: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram