Mesi je suprugu upoznao kao dete – a spojila ih je tragedija

Poznati 22. jul 202113:18 > 14:13
Lionel Mesi i Antonela
Mesi i Antonela na venčanjuFoto: EITAN ABRAMOVICH / AFP / Profimedia

Najboljeg fudbalera sveta, Lionela Mesija, paparaci su nedavno uslikali ispred jedne bolnice u kojoj je verovatno primio vakcinu protiv kovida 19. Bio je u društvu svoje supruge, Antonele, pa je ponovo porasla zainteresovanost za argentinsku lepoticu. Njihova ljubavna priča zaista liči na bajku.

Antonela je blistala u seksi „marama topu“ i džins šortsu, a pažnja svih svetskih medija ponovo je usmerena na životnu priču ove Argentinke.

Poput Mesija, Antonela Rokuzo je iz Rosarija u Argentini. Rođena je 26. februara 1988, samo nekoliko meseci nakon supruga.

Pošto je Mesi bio prijatelj sa njenim rođakom Lukasom Skaglijom dok su bili deca, on je zapravo upoznao Antonelu kada su imali samo pet godina. Zaljubili su se jedno u drugo još u detinjstvu.

Nakon njihovog prvog susreta, Mesi je počeo da provodi dosta vremena sa Lukasom kako bi mogao da se približi Antoneli.

Fudbaler je čak napisao nekoliko pisama za svoju ljubav. Ali nažalost, par je bio odvojen nakon što je Mesijev otac preselio porodicu u Barselonu zbog fudbalske karijere sina.

„Zamislite da se sa porodicom preselite na novi kontinent sa 13 godina, a budućnost svih zavisi od vas. Bilo je to komplikovano vreme. S jedne strane, bilo je spektakularno doći igrati u Barseloni. S druge strane, ostavljanje svega iza sebe u Rosariju bilo je teško: mojih prijatelja, ostatka moje porodice, mog detinjstva – stigli smo u zemlju u kojoj nisam imao ništa. Počeo sam praktično od nule“, rekao je Mesi u jednom intervjuu.

Dok je Mesi gradio svoju blistavu karijeru u Španiji, Antonela je izlazila sa drugim muškarcem i studirala je stomatologiju. Onda se dogodila tragedija koja ih je ponovo spojila.

Mesi i Antonela su se ponovo sreli nakon smrti Antonelinog prijatelja u saobraćajnoj nesreći. Saznavši za tragediju, Mesi je otputovao u Argentinu da uteši Antonelu. Tada je ona ostavila svog tadašnjeg dečka kako bi dala šansu fudbaleru.

„Ostavila me je, ali me barem nije ostavila zbog bilo kog momka – već zbog Mesija“, rekao je za medije Antonelin bivši dečko.

Uprkos očiglednoj privlačnosti između njih, Mesi je bio jako stidljiv i dugo nije imao hrabrosti da Antoneli prizna svoja osećanja. Uz pomoć svog rođaka, konačno ju je izveo na dejt i počeli su da se zabavljaju.

Neko vreme su svoju vezu krili od javnosti, ali su 2009. godine ozvaničili ljubav.

Verili su se na privatnoj ceremoniji 2010. U junu 2012. Mesi je proslavio gol protiv Ekvadora stavivši loptu pod majicu, na taj način objavivši da on i Antonela čekaju dete.

U novembru 2012. godine, rodio se njihov sin Tijago, a tri godine kasnije rodio se i drugi sin, Mateo. Lajonel se oženio Antonelom u luksuznom hotelu u Rosariju 30. juna 2017. godine u prisustvu oko 250 gostiju, uključujući fudbalere kao što su Neimar, Suarez, Pike.

Godinu dana nakon venčanja dobili su i trećeg sina – Sira.

U medijima se samo jednom govorilo o problemima u njihovom braku – kada Antonela nije otputovala s Mesijem na Svetsko prvenstvo u Rusiju 2018. godina. Ali, to su bile samo glasine.

„Nisam išla zato što imam vrlo malu decu i drugačiji raspored“, rekla je tada Antonela za The Sun.

Njihov harmoničan odnos od tada malo šta može da uzdrma – a jasno je da Antonela nije klasična supruga fudbalera.

***

Bonus video: Istorijat ljubljenja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram