Skočila je kao lavica na teren: Ko je Eriksenova supruga

Poznati 13. jun 202114:44 > 15:40
Foto: WOLFGANG RATTAY / AFP / Profimedia

Fudbaler Kristijan Eriksen se srušio na terenu tokom utakmice Danske i Finske zbog srčanog zastoja, a svet su obišli potresni prizori njegove supruge koja je u panici utrčala na teren. Ko je Sabrina Kvist Jensen, sa kojom fudbaler ima svoje dece?

Sabrina je doživela jedan od najgorih dana svog života, dok je gledala kako njenog supruga iznose sa terena, prekrivenog čaršavom.

Uplakana, izgledala je van sebe, a potresne fotografije sa utakmice objavili su svi svetski mediji.

Foto: REUTERS/Jonathan Nackstrand

Istovremeno, svet se divi njenoj reakciji kakvu pokazuje žena koja svim srcem voli svog supruga.

Briga, užas i strah na njenom licu dokaz su snažne ljubavi, koju su Sabrina i fudbaler vešto krili od javnosti. Naime, oni važe za bračni par koji ne voli previše da se eksponira u medijima i kojem je privatnost izuzetno važna.

Foto: Friedemann Vogel / AFP / Profimedia

Ko je Sabrina Kvist Jensen?

Ona nije „klasična“ supruga fudbalera. Nažalost, postoji taj stereotip da sve žene koje su udate za sportiste obavezno moraju da se hvale luksuzom i izgledaju kao supermodeli.

Sabrina je poreklom iz Tomerupa u Danskoj, ali živi u Londonu sa Eriksenom. Ona je po zanimanju frizerka i odabrala je da se retko kada pojavljuje u javnosti. Ima Instagram profil od svega par stotina pratilaca.

Eriksen je počeo da se zabavlja sa Sabrinom 2012. godine. Pre nego što su uplovili u vezu, bili su prijatelji. Od samog početka veze, pokušavaju da svoj odnos zadrže iza zatvorenih vrata – malo detalja se zna o njihovoj ljubavi.

Sabrina se preselila se u Englesku tek nakon što je završila frizersko obrazovanje. Kupili su zajednički dom 2016. godine, a Eriksen je tada rekao da im je bilo teško da se prilagode životu u Londonu.

„Morate da naučite kako da se nosite s tim fizički i mentalno, ali ja mogu da se izborim sa pritiskom i zahtevima, jer svoj posao živim sedam dana u nedelji. Ali je veoma teško za moju devojku. Naravno, voleo bih da izađem u grad sa njom i prijateljima, ali to jednostavno nije moguće kada ste fudbaler u Engleskoj“, rekao je Eriksen.

Sabrina se zaposlila u jednoj modnoj kompaniji i vodi dobrotvornu organizaciju za siromašnu decu.

U decembru 2017. godine, Eriksen je objavio da on i Sabrina očekuju svoje prvo dete, a dobili su sina. Prošle godine dobili su još jedno dete.

Ne vole da izlaze po klubovima, već najviše vremena provode sa decom. Ali, vole da putuju.

Kristijan i Sabrina obišli su u Rim i Amsterdam, jahali na kamilama u Dubaiju i uživali na safariju u Tanzaniji.

U međuvremenu, nakon užasne drame na utakmici, Kristijan je sada u stabilnom stanju. On je pozdravio svoje saigrače tokom video poziva, a vest je preneo Fudbalski savez Danske.

„Ovog jutra smo pričali sa Kristijanom Eriksenom koji je poslao svoje pozdrave saigračima. Njegovo stanje je stabilno i ostaje u bolnici na daljim ispitivanjima. Tim i stručni štab nacionalnog tima su dobili kriznu pomoć i nastaviće da budu tu jedni za druge nakon icidenta od juče“, stoji u navodu danskog saveza.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram