Mračan događaj nakon kog su se Mesi i njegova žena zbližili

lionel mesi
Foto: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Odrasli su zajedno

Lionel Mesi, fudbalska superzvezda iz Argentine, oženio se svojom simpatijom iz detinjstva 2017. godine i sa njom danas živi u Parizu. Antonela Rokuco i Mesi su u vezi još od 2008. i oboje su iz mesta Rozario. Poznaju se još otkad je Mesi imao pet godina jer je ona rođaka njegovog najboljeg prijatelja iz detinjstva Lukasa Skalje, koji je takođe fudbaler.

Njihova veza je posebna, između ostalog, jer su odrastali zajedno, a danas imaju troje dece.

A ko je devojka za koju je Mesi prvi put javno priznao da je voli 2009. godine?

Antonela je rođena u Rozariju kao i Mesi. Priča kaže da je Mesi odmalena bio stidljiv, ali i da je bio opčinjen Antonelom od malih nogu. Redovno je išao u goste kod svog druga Skalje samo da bi ugrabio priliku da je vidi.

Kako je vreme išlo, Antonela je otišla na fakultet, a onda se i preselila u Barselonu da se pridruži Leu koji je tamo igrao fudbal. S godinama je njihova ljubav samo jačala i u međuvremenu su dobili tri sina. Pored brige deci Antonela je pokrenula i sopstvenu liniju obuće.

Priča kaže i da su se Leo i Antonela posebno zbližili i zapravo osetili da su jedno za drugo kad se on vratio u Rozario da je uteši nakon joj je prijatelj poginuo u saobraćajnoj nesreći 2007. godine.

Pritom, sve ove godine Antonela se uglavnom držala van reflektora – iako ima preko 20 miliona pratilaca na Instagramu.

Zanimljivo je da Mesi i Antonela nisu žurili sa svadbom. Venčali su se nakon devet goidna veze, kada su imali dvoje dece – i to u svom rodnom gradu.

Foto: Martin Zabala / Zuma Press / Profimedia

Venčanje je čuvao ogroman tim obezbeđenja na čelu sa bivšim argentinskim vojnim oficirom, a obožavateljima je bilo dozvoljeno da gledaju direktan prenos ceremonije u blizini.

Mesi i Antonela živeli su zajedno u Kataloniji sve dok on nije prešao u pariski klub.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših devojaka i žena tenisera

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram