Pravi razlog zbog kojeg se razvodi najlepši par na svetu

žizel bundšen
Foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Podneli su papire za razvod.

Čini se da nema spasa za jedan od najlepših i najbogatijih parova na svetu, Toma Brejdija i Žizel Bundšen. Svet je obišla vest da su angažovali advokate za razvod. To je epilog nakon šuškanja da su u poslednje vreme živeli razdvojeno.

A šta je razlog za ovaj krah?

Ispostavlja se da je Brejdi prvo rešio da završi sa karijerom u američkom fudbalu, ali onda, samo mesec i po dana kasnije odlučio je da se vrati u igru u kojoj je osvojio skoro sve što je moguće.

Zbog toga je legendarna manekenka bila razočarana, nakon prvobitne euforije što će njen muž konačno više biti s porodicom.

Pričalo se da su se njih dvoje žestoko posvađali kad je on kazao da se vraća na teren. Žizel se preselila iz porodične kuće i otišla u Kostariku.

U nedavnom intervjuu za Elle ona je pokušala da objasni situaciju.

„To je veoma nasilan sport, a ja imam decu s njim i volela bih da on bude prisutniji. Definitivno sam iznova i iznova pričala s njim o tome. Ali na kraju svako mora da donese odluku koja mu odgovara. I on treba da prati svoju sreću.”

Problemi ipak veći od fudbala

S druge strane, pričalo se i da Žizel ima svoje snove i da ne želi da stalno odlaže svoje planove.

„Imam ogromnu listu stvari koje moram da uradim, koje želim da radim. Sa 42 godine osećam da sam više povezana sa samom sobom.”

Iza svega pak krije se Žizelina želja da Tom provodi više vremena sa njihovom decom, sinom Bendžaminom (12) i 9-godišnjom ćerkom Vivijan, kao i Brejdijevim sinom Džekom (15) sa bivšom partnerkom, kog je Žizel prihvatila kao svoje dete.

Mislila je da je sa njegovim odlaskom u penziju dobila ono što je tražila. A sada oseća da je njen muž odabrao karijeru umesto porodice i umorna je od toga, piše en.as.com.

BONUS VIDEO: Da li je Megan s namerom zaklonjena svećom u TV prenosu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram