Istina o krahu ljubavi Šakire i Pikea

šakira
Foto: JOMO / Backgrid UK / Profimedia

Da li je na pomolu kraj velike ljubavi između poznate pevačice i fudbalera Barselone?

Mediji pišu da su Šakira i njen muž Žerard Pike na ivici raskida jer ju je fudbaler Barselone navodno prevario sa drugom ženom. Pikeovi sve češći izlasci su takođe jedan od faktora koji bio mogao da izazove prekid dvanaest godina duge veze između njega i poznate kolumbijske pevačice.

Prema pisanju španskog lista El Periodico, Pike već neko vreme živi sam u Barseloni u svom starom stanu, budući da je Šakira navodno otkrila njegovu preljubu. Odbrambeni igrač katalonskog kluba je takođe viđen u klubovima sa saigračem Rikijem Puđom u prisustvu drugih dama. Njegovi susedi su potvrdili da se u poslednje vreme vraćao kasno iz izlazaka.

Glasine o raskidu poznatog para prvi put su se pojavile pre mesec dana, kada je Šakira objavila pesmu Te Felicito, koji su njeni fanovi protumačili kao poruku Pikeu. Naime, Šakira u svojim stihovima neimenovanom muškarcu „čestita na dobroj glumi“ i navodi kako su joj se oči zacrvenele od plakanja zbog njegove preljube, piše City Magazine.

Osim toga, poznata pevačica nije objavila nijednu zajedničku sliku sa Pikeom još od marta, a poznato je koliko ona to voli da radi. Šakira za sada nije dala komentar na pisanje španskih medija, tako da još uvek nije poznato da li se ona i Pike definitivno rastaju.

Ovaj par ima dvoje dece, a zanimljivo je da oni još uvek nisu stali na ludi kamen.

I čini se kao da je bilo juče kada je kolumbijska pevačica posvetila svoju pesmu Me Enamoré španskom fudbaleru, no ponekad i najsrećnije ljubavne priče, nažalost, imaju tužan kraj.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram