Preminuo omiljeni lik iz ‘Seks i grada’

Poznati 22. sep 202108:30 > 08:55
Vili Garson, Seks i Grad
Vili Garson Seks i grad, Foto: Capital Pictures / Capital pictures / Profimedia

Poznati glumac Vili Garson, svima vrlo dobro poznat kao Stenford Blač iz kultne serije 'Seks i grad', preminuo je u 57. godini.

Najbolji drug Keri Bredšo, a i njen stilista, dugo se borio sa rakom, iako nije potvrđeno da je to uzrok njegove smrti.

Tužne vesti podelio je njegov sin Netan na Instagramu. ‘Mnogo te volim, tata. Počivaj u miru i drago mi je što si svoje avanture delio sa mnom i što si uspeo da postigneš toliko mnogo. Tako sam ponosan na tebe. Uvek ću te voleti, ali izgleda da je vreme da kreneš u samostalnu avanturu. Uvek ćeš biti sa mnom. Volim te više nego što ćeš ikada znati i drago mi je da si sada u miru. Oduvek sbi bio najteža, ali i najsmešnija i najpametnija osoba koju poznajem. Drago mi je što si mi dao svoju ljubav. Nikada to neću zaboraviti ili izgubiti“, napisao je on.

Zvezda serije Sintia Nikson, svima poznata kao Miranda, napisala je: “Tako sam tužna što smo izgubili Vili Garsona. Sve smo ga volele i obožavale smo da radimo sa njim. Bio je beskrajno zabavan na ekranu isto kao i u stvarnom životu. Bio je izvor svetlosti, prijateljstva i vrhunski poznavalac šoubiznisa. Bio je savršen profesionalac – uvek.”

I svi ćemo ga pamititi po njegovim dovitljivim i urnebesnim pošalicama u seriji, te neke njegove replike zauvek ostati u sećanju svih fanova.

‘To je naš hobi. Neki ljudi prave kolaže. Mi osuđujemo.’

‘O moj bože, ovo je modna smrt.’

‘Nedostaju mi stara dobra vremena kada su svi bili samci.’

‘Odbio me je neko ko me uopšte ne interesuje.’

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram