Poznate Srpkinje su nam otkrile svoje novogodišnje odluke

novogodišnje odluke
Maja Nikolić, Ceca Bojković i Tijana Dapčević Foto: Zoran Lončarević, Dragan Mujan/Nova.rs, Ivan Dinić/Nova S

U ovo doba godine obično zastanemo da svedemo račune i zapitamo se šta bi u novoj moglo možda bolje, šta bismo mogli drugačije da uradimo. A koje su novogodišnje odluke poznatih žena u Srbiji? Šta bi one promenile, odnosno šta priželjkuju? To za Zadovoljnu otkrivaju glumica Svetlana Bojković, pevačice Tijana Dapčević, Ana Stanić, Sajsi MC, voditeljka Maja Nikolić i spisateljica i TV lice Vesna Dedić.

Tijana Dapčević

Tijana za Zadovoljnu kaže da je jednu stvar oko donošenja odluka naučila u prethodnom periodu.

„Račune u poslednje dve godine – ne svodim jer sam ustanovila da ništa ne možeš da planiraš, pogotovo u poslednje dve godine otkad traje pandemija. I tako me je život naučio da živim samo za trenutak. Nema sutra, nema juče. Ima samo sad. Zato niti planiram, niti odlučujem, eventualno samo maštam i želim.“

A o čemu to mašta Tijana?

„Posebno priželjkujem da napravim taj solistički koncert, da obeležim više od 20 godina karijere“, kaže Tijana i dodaje da i svojima i svim ljudima dobre volje želi zdravlja, sreće i spokoja.

Svetlana Bojković

Naša legendarna glumica za Zadovoljnu kaže da nema naviku da svodi račune, inače, a ni u ovo doba hodine. Ali za 2022. ipak priželjkuje nešto drugačije od ove na izmaku.

„Što se odluke tiče, to stvarno ne mogu da definišem. Ne svodim račune krajem godine, nemam vremena za to. Ali imam želju da nestane ova pošast, ova bolest koja nas je sve zadesila“, kaže Ceca Bojković za Zadovoljnu.

Vesna Dedić

Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

„Moja novogodišnja odluka je da više putujem u 2022. Dosta je više ovog sedenja zbog korone“, kaže za Zadovoljnu Vesna.

Ona ističe da pored toga ima još jednu želju.

„Volela bih da se sledeće godine na dodeli diploma na fakultetu moje ćerke pojavim kao ‘najlepša’ i ‘najmlađa’ mama.“

Ana Stanić

„Nova godina simboliše nov početak i zato treba razmisliti o svemu. Zato ja imam želju da malo više sledeće godine ugađam sebi.“

Ana ističe i ono što nam je svima u mislima u poslednje vreme, a posebno u ove dane kad sumiramo gde smo i šta smo.

„Želim da ja i moji bliski ljudi budemo zdravi, da ceo svet ozdravi i da naši životi budu što više kao pre.“

Maja Nikolić

voditeljka maja nikolić
Maja Nikolić Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Poznata voditeljka Maja Nikolić takođe se vodi onim pozitivnim odlukama oko novogodišnjih praznika – da treba da se malo više posvetimo sebi.

„Moja novogodišnja odluka je da se ponovo setim moje divne prijateljice koja je nutricionistkinja i da krenem da živim ponovo po njenim pravilima. Tako da ja imam imam vrlo jasnu novogodišnju odluku“, kaže Maja i zaključuje da je u suštini jedino važno da svi budemo samo srećni i zdravi.

Sajsi MC

Sajsi MC Foto: E-stock

Da je pravo vreme za pozitivne promene, slaže se i pevačica Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC.

„Retko kad pravim novogodišnje odluke, ali evo u ovoj novoj godini koja dolazi odlučila sam da ću naći neki hobi koji nema veze sa muzikom i da tako naučim neku novu veštinu.“

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram