Seksi izdanja Marije Kilibarde savršena inspiracija za doček

Marija Kilibarda
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Poznato TV lice Marija Kilibarda, osim po osmehu koji osvaja, poznata je i po zanimljivim modnim izdanjima. Ako zavirite u njen izbor seksi svečanih autfita, bez sumnje ćete naći makar jedan koji će biti sjajna inspiracija ako još uvek niste odlučili u čemu da dočekate Novu godinu.

Beli kombinezon

Ako biste da budete poput holivudskih zvezda u najluđoj noći, dobra inspiracija je beli kombinezon s top izrezom i dekolteom poput ovog koji Marija bira.

Pritom, umesto kombinezona možete fino da uklopite i bele zvoncare i korset.

Visoke potpetice se podrazumevaju.

Balska haljina

Duga haljina koja se širi od šljokičavog materijala takođe je odlična ideja za doček Nove godine – ako planirate svečaniji provod.

Pošto je ovakva toaleta efektna sama po sebi, nakit može da bude sveden, poput diskretnih minđuša, a dignuta kosa će takođe dobro ići uz nju.

Ljubičasto na jedno rame

Upečatljiva haljina na jedno rame u ljubičastoj boji isto može da bude zanimljiv predlog za ulazak u novu godinu.

Marija je uz ovu haljinu ponela crni kaiš sa zlatnom kopčom, ali i crne sportske patike. Naravno, po želji, možete da iskombinujete neku elegantniju obuću.

Nežni til

Prefinejna bež haljina od tila, bela bluza i beli sako uz takođe bež potpetice učiniće da se u novogodišnjoj noći osetite kao princeza.

Sigurna opcija u crnom

Ako ne želite da eksperimentišete, već da idete na sigurno što se tiče stajlinga za doček Nove godine, tu je srebrno crna kombinacija s kojom ne možete pogrešiti.

Crna dekoltirana duga haljina sa šlicem, srebrno crni sako na uzdužne pruge i crne sandale s kaišićima na platformu biće pun pogodak.

BONUS VIDEO: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram