Poseban detalj na haljini Džej Lo kojim širi ljubav za praznike

dženifer lopez
Foto: IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Haljina sa posebnim motivom!

Dženifer Lopez je ove godine rešila da ulepša praznike uz jedan poseban detalj. Lepa glumica i pevačica podelila je fotografije sa svojih prazničnih proslava u najnovijem izdanju svog biltena i objavila da su tema njenog prazničnog stila ove godine – kolibriji.

„Za mene su kolibriji glasnici ljubavi“, napisala je Lopez u svom biltenu. „Oni su i najbrža ptica, ali uvek imaju vremena da stanu, pojedu nešto slatko i pomirišu ruže. Poistovećujem se sa njima, ali više od svega kad god ih vidim, osećam se kao da je to božji znak da sve će biti u redu.“

Džej Lo je čak i svoju božićnu jelku ukrasila srebrnim i zlatnim kolibrijima i plavim ukrasima. Sve to je bilo u skaldu sa njenom plavom haljinom sa crvenim motivima. Kragna i manžetne na haljini su bele boje sa motivom cveća, a ponela je i bele cvetne minđuše i crvene potpetice.

„Tako sam ove godine odlučila da će kolibri biti savršena tema“, rekla je ona i dodala da je napisala pesmu pod nazivom „Kolibri“ za svoj novi album.

„Mi smo spojili porodice, udvostručili zabavu, udvostručili ljubav, udvostručili poklone i utrostručili haos!“, dodala je ona.

BONUS VIDEO: Tri kombinacije iz vintidž šopa gde sam našla Versace haljinu za 3.000

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram