Ovo je najzgodnija agentica za nekretnine na svetu

Bri
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bri Tiesi se iz modelinga vinula u svet prodaje nekretnina. Udata je za voditelja, komičara, glumca i muzičara Nika Kenjona.

Bri je rođena u Los Anđelesu i počela je da se bavi manekenstvom kao tinejdžerka. Kasnije se pojavljivala u nekim TV emisijama, a pokrenula je i svoj Jutjub kanal i fitnes kurs.

Bri
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pošto se razvela od bivše NFL zvezde Džonija Manzijela, Tiesi je počela da menja karijeru i prešla je iz sveta zabave u nekretnine.

„Neposredno pre nego što je pandemija udarila, počela sam da idem u svoju brokersku kuću svaki dan. Počela sam to da shvatam ozbiljnije i da koristim svoju mrežu, i tada sam počela da ostvarujem veliku prodaju i zarađujem mnogo.“

Pre nego što je počela da radi za najveću firmu za prodaju nekretnina u Holivudu – Oppenheim Group, bila je zaposlena u jednoj agenciji na Beverli Hilsu. Pre dve godine na Netflixu se pojavio rijaliti Selling Sunset koji prati grupu agenata u njihovim ličnim i profesionalnim životima, a jedna od glavnih učesnica je i Bri Tiesi.

Bri
Foto: APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bri je otkrila da svako jutro, jako rano počinje da vežba.

„Vežbam svako jutro u 6:00. To je stvar broj jedan za moje mentalno zdravlje i za sve drugo. Noću pokušavam da imam neku bjuti rutinu, na primer stavljam maske, ali popijem i svoju čašu vina, kupam se, odvojim vreme za sebe koje provedem u tišini.“

Bri
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Osim što otvoreno govori o svim plastičnim operacijama koje je imala, Bri kaže i da trenira pet puta nedeljno, odlazi na fizikalne terapije, ima masažu svake nedelje, tretmane lica radi na svake dve, tri nedelje.

Ona je u julu 2022. rodila sina koji se zove Love (ljubav). Inače, Kenjon je najavio da očekuje bebu sa Bri u svojoj emisiji u januaru 2022, nešto više od mesec dana nakon što je njegovo petomesečno dete Zen, koje je imao sa modelom Alisom Skot, umrlo od raka mozga.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram