Novi Bond ima 24 godine stariju ženu, uzeo je njeno prezime, čuvao decu dok je ona radila, a izgleda kao muškarčina na kub

Bond
Foto: Alter Photos / ddp USA / Profimedia

Ko je glumac za kog kažu da je novi Džejms Bond i da će naslediti Danijela Krejga u čuvenom filmu o agentu 007?

Jedno od pitanja koja trenutno obilaze planetu je i ono – ko je novi Džejms Bond. Favoriti za novi film o čuvenom agentu 007 bili su Idris Elba, Tom Hardi, Džejms Norton, Henri Kavil, ali čini se da je sve njih pretekao relativno nepoznat Aron Tejlor Džonson (33).

Foto: Taichiro Takahashi / AFLO / Profimedia

Ako su ova šuškanja tačna, Aron će biti osmi Bond i prvi posle Danijela Krejga koji je završio sa čuvenom ulogom.

Producentkinja Bonda Barbara Brokoli navodno je već imala tajni sastanak sa Tejlor Džonsonom koji je prošao uz obostrane pozitivne utiske, ali je i kazala da će novi Bond kao i pre biti muškarac, Britanac i dovoljno mlad da se posveti toj ulozi 15 godina. Aron Tejlor Džonson se savršeno uklapa u sve te okvire.

Ali kako se pročulo za ovu informaciju, tako su se pojavile i kritike. Uostalom, i Aronove prethodnike nisu štedeli – Krejg je bio previše plavušan, Rodžer Mur previše lep, Šon Koneri previše grub, Pirs Brosnan previše fin…

Foto: Alter Photos / ddp USA / Profimedia

Sada za Arona kažu da nije dovoljno zgodan, da mu je kosa previše kovrdžava, da nije dovoljno Britanac zbog jevrejsko-ruskog porekla (iako je, recimo, Pirs Brosnan rođen i odrastao u Irskoj). Mnogi kažu i da je Aron previše ženskast jer je – uzeo ženino prezime, pa se sada njih dvoje prezivaju isto – Tejlor Džonson.

Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

I dok se o novom filmu faktički još ništa ne zna, evo šta je poznato o Aronu Tejloru Džonsonu.

Rođen 1990. u mestu Haj Vikom, odmalena je želeo da glumi i krenuo je u tom pravcu još kao klinac.

Njegova prva uloga bila je u londonskoj produkciji Magbeta, kada je imao osam godina, ali uloga njegovog života desila se 2008, kada je imao 18 godina. Dobio je glavnu rolu u biografskom filmu o Džonu Lenonu i tada se zaljubio u rediteljku ovog ostvarenja, Sem Tejlor Vud. Ona je 24 godine starija od njega — sada ima 57, dok Aron ima 33.

Kad se Aron prijavio na audiciju, Sem se tek razvodila od milionera, trgovca umetničkim delima i galeriste Džeja Džoplinga, piše Daily Mail.

Foto: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

„Kada sam upoznao Sem, već sam živeo drugačije od vršnjaka, nisam imao veze s devojkama mojih godina. Osećam da smo nas dvoje na istoj talasnoj dužini.’

Sem i Aron su se držali strogo profesionalno dok se snimanje filma nije završilo. A onda…

„Čim je bilo gotovo, rekao mi je da će se venčati sa mnom. Nikada nismo bili na sastanku, niti smo se čak ni poljubili“, kazala je Sem.

Svoje planove za venčanje objavili su na premijeri filma. Godine 2019. Aron je rekao: „Sa Sem sam odmah znao da sam našao svoju srodnu dušu. Odmah sam znao da želim da provedem ostatak života sa njom. Godinu dana nakon što sam je upoznao, zaprosio sam je. Znao sam da želim porodicu sa njom, znao sam da želim decu, a mesec dana kasnije ona je bila trudna sa našim prvim detetom.“

U drugom intervjuu je objasnio da se uz nju oseća sigurno, voljeno, da su duboko povezani i sinhronizovani.

U svemu tome mnogima je vrlo neobično što je on odlučio da doda ženino prezime na svoje.

„Jednostavno ne vidim zašto žene moraju da uzimaju prezime od muža. Želeo sam da budem deo nje isto koliko i ona da bude deo mene“, rekao je Aron.

Sada su oni više do deceniju u srećnom braku. I skoro sve to vreme slušali su kritike zbog razlike od 24 godine među njima.

„To je njihov problem, njihova pitanja i njihov način na koji doživljavaju život. Živim punim plućima. Vodim se instinktom i trudim se da budem što otvoreniji“, rekao je Aron.

Da sve bude zanimljivije, on je tokom braka više bio sa decom kod kuće i čuvao ih nego mama, jer je ona imala velike projekte.

Bili su porodično u Kanadi dok je ona režirala Pedeset nijansi sive, potom u Los Anđelesu dok je Aron glumio u nekoliko Marvelovih filmova, a sada su u Britaniji. Žive u seoskoj kući u Somersetu.

Kako je kazao nedavno, lepo je što širom sveta upoznaje nove ljude i što je deo tog glamura, ali kad je kod svoje kuće na selu, oseća se najbolje. Tu gaji povrće, ima životinje. Ustaje u 5.30 ujutro, meditira, vežba sat vremena, a onda idu škola i obaveze sa decom.

Foto: Mert & Marcus/Calvin Klein/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Usput i dosta snima, a sada ćemo ga, po svemu sudeći, videti i kao novog Bonda.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram