Otečena Olivera Balašević otkrila šta joj se desilo: „Samo jedna osoba može da me razume“

Olivera Balašević Foto:Nenad Mihajlović/Nova.rs

Uvek iskrena i korak ispred svih.

Olivera Balašević je objavila fotografije na kojima je sva otečena u licu i tom prilikom je otkrila i razlog. Kako je navela, imala je intervenciju na zubima, pa je otok sastavni deo oporavka.

Foto: Printscreen/Instagram/olivera.balasevic

„Pre nego što stignu da me pomenu svojim zluradim pretpostavkama, imala sam intervenciju na zubima koja zna i ovako uz otok da prolazi“, napisala je Olivera.

Ona je potom objavila fotografiju sa unukom uz koju je napisala: „I jedino ko će me pogledati isto i razumeti je ona koja je ovih dana češće u maminom zagrljaju zbog sledećeg zubića koji joj niče“, dodala je Olivera, prenosi Mondo.

Foto: Printscreen/Instagram/olivera.balasevic

Olivera oduvek privlači pažnju medija, kako zbog svog izgleda, tako i zbog porekla, ali i neverovatne lepote kojom je osvojila jednog od naših najvećih kantautora.

Ona je u sklopu promocije svoje knjige „Planeta dvorište“ režirala animirani film o svom životu pod nazivom “Čađava bajka”.

Animaciju je radio Miloš Vujić, a muziku Beba Balašević i Aleksandar Banjac.

U dva minuta Olivera se osvrnula na svoje detinjstvo u siromaštvu, požrtvovanost svoje majke, ali i ljubav sa Đoletom Balaševićem i gubitak.

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram