Kako je Švajni čestitao Ani rođendan na srpskom jeziku je nešto najlepše što ćete danas videti

Skrinsot/Instagram/bastianschweinsteiger

Prelepo.

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović i bivši nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger već 7 godina uživaju u skladnom braku, a kruna njihove ljubavi su trojica sinova.

Nekada najbolja teniserka sveta proslavila je svoj 36. rođendan u krugu porodice, a njen suprug joj je tim divnim povodom uputio javnu rođendansku čestitku – i to na srpskom jeziku.

„Ljubavi moja, srećan rođendan, volim te puno“,  počeo je Bastijan na srpskom, da bi na engleskom najavio da će se desiti lepa stvar do kraja godine…

… a to je njegova uverenost da će napokon pobediti Anu u tenisu.

Ana mu se zahvalila, ali i poručila da se ne nada previše, barem još nekoliko godina.

Ana je jednom prilikom govorila za medije koliko joj Bastijan znači u životu, te da je u njemu našla sve ono što je tražila od muškarca.

„Mislim da svaka žena to oseti. Odmah sam osetila… U pogledu, mislim da oči nikad ne lažu, kada u očima vidiš i osetiš nešto.

Taj osećaj i dok smo bili prijatelji da se znamo odavno… On meni svakim danom daje tu sigurnost. To je jako važno i veliki luksuz. On je moj glas razuma, uvek je tu, ja sam dosta emotivna… Teško mogu da opišem, ali uvek me razoruža odgovorom, pristupom, pitanjem, da, kad malo razmislim, shvatim da treba da se smirim“, rekla je jednom prilikom.

Inače, sprsko – nemački par je nedavno mnoge oduševio nedavnim provodom u Beogradu, kada su se potpuno opustili, pa je Bastijan igrao celu noć, a Ana učestvovala u grčkom običaju lomljenja tanjira.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram