Šta tačno piše u predbračnom ugovoru Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera

ana ivanović
Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Šta krije sporazum?

Čim su se 2016. godine Ana Ivanović i Batijan Švajnštajger venčali, u nemačkim medijima su se pojavili i navodni detalji iz njihovog predbračnog ugovora.

Naime, čuveni nemački fudbaler i njegova tri godine mlađa supruga pre venčanja su potpisali ugovor u kom svako zadržava imovinu stečenu pre braka. Tako se srpska teniserka osigurala da ne ostane bez desetak miliona evra koje je tad imala na svom računu, dok je fudbaler veći deo svoje zarade uložio u nekretnine.

View this post on Instagram

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Posle razgovora sa roditeljima Ana je donela odluku da je to najbolje rešenje, a Bastijan nije imao ništa protiv, prenele su Novosti.

„Sve je do detalja razrađeno na više od deset stranica ugovora. Ana ima doživotni ugovor s Adidasom, prema kojem će zaraditi više od sto miliona evra, a i to je osigurano ovim ugovorom“, rekao je medijima prijatelj para, a prenosi buka.

Interesantno je da su njih dvoje, pre svega, iako su u braku, odlučili da imaju odvojene bankovne račune.

Njih dvoje ulaze u brak, ali to ne znači da će spajati račune. Advokati su Bastijana savetovali da svako od njih ima svoj račun, preneo je Blic.

Aneks za naslednike

Nemački zakoni nalažu da njihovi predbračni ugovori budu sastavljeni u sitna crevca, pa se i pre venčanja napravio plan za naslednike bez obzira na to koliko ih bude.

„Onog trenutka kada postanu roditelji, menjaju se određene tačke ugovora i to je već predviđeno pripremljenim aneksom. Naravno da će tada raspodela finansija biti drugačija u odnosu na sadašnji trenutak kada njih dvoje nemaju dece“, objasnio je ranije izvor Blica.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram