Jelisaveta Orašanin se slikala sa sinom i svi kažu isto – mali Bogdan je bukvalno preslikan ćale

Jelisaveta Orašanin sa decom bodrila supruga i Crvenu zvezdu, a svi su primetili da je Bogdan isti tata, a Petra mamina princeza.

Košarkaki tim Crvene zvezde juče je u beogradskoj „Štark areni“ odigrao utakmicu sa KK Budućnost iz Podgorice, srpski tim imao je veliku podršku, a posebno se radovao košarkaš Miloš Teodosić – koga je prvi put sa tribina bodrila cela porodica – supruga Jelisaveta Orašanin Teodosić, sin Bogdan i ćerka Petra.

Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Glumica je stigla na utakmicu u društvu mališana, koji su nosili majice s grbom Crvene zvezde, a ponosna mama sve vreme je navijala i motrila na Bogdana i Petru, koji su se očito super provodili i uživali u igri svoga oca, da bi mu se posle utakmice pridružili na terenu.

Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Ono što su svi primetili bila je neverovatna sličnost malog Bogdana svome ocu, a dok je on tatina slika i prilika, Petra više liči na majku. Jelisaveta je jednom prilikom otkrila da je tako i po karakteru.

“Ona je moja ćerka 100 posto i uživam u tome. Sin je malo mirniji, ali videćemo kako godine budu prolazile. To se sve da promeniti”, rekla je glumica u jednom intervjuu za Blic.

Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages
Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

Deca slavnog para uživaju i u košarci i u predstavama, porodica Teodosić je ranije živela u Bolonji zbog Miloševog angažmana u Italiji, a odnedavno su u Beogradu, Jelisavetinom rodnom gradu.

Foto: Bane T. Stojanovic/ATAImages

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram