Ostavite ćerku Jami na miru

Lea i Jasna Milenković Jami Foto:E-stock/Časlav Vukojičić

Dokle više?

Jasna Milenković Jami svoju ćerku Leu drži daleko od očiju javnosti, a sada nam postaje jasno i zašto je to tako.

Lea je uspešna devojka, odlična studentkinja na koju je Jami, kako kaže, najponosnija na svetu, a svoj život voli da živi u miru i daleko od svetla reflektora.

Ako mislite da vam dobro ide u životu, samo je potrebno da na kratko provedete vreme na internetu i da od stranaca saznate sve u čemu grešite.

Tako da, ako bi Lea od sinoć proveravala društvene mreže saznala bi da je, na primer, operisala sve što se može operisati na telu u svrsi dobrog izgleda, a Jami bi od komentatora saznala da svoju ćerku namerno pravi da liči na nju.

Ljudi nisu propustili svoju priliku da daju svoj sud o izgledu 21-godišnje studentkinje samo jer je eto – ćerka nekog poznatog.

Džaba Lei petice u školi i desetke u indeksu, ljude kao po običaju zanima samo da li je uradila obrve i nos.

Mene samo interesuje kada će ljudima prestati da bude glavna zanimacija u životu da svoj nos guraju tamo gde mu nije mesto, a pogotovo da bez blama dele netačne i poluproverene informacije o drugima.

Obe ove žene su zaslužile da ih ostavimo na miru, a Lea treba da se šminka i oblači kako hoće. Da, i da se operiše kako god i koliko god hoće ako to želi. Niste joj vi ni pop ni majka da joj delite bilo kakve lekcije.

***

Bonus video: Televisa presenta: Prelepa Srpkinja Marija je buduća zvezda Meksika

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram