Omiljeni obrok Milana Marića miriše na detinjstvo

milan marić
Milan Marić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Popularni glumac priznao šta bi najradije klopao.

Umesto, recimo, cezar salate ili benedikt jaja, Milan Marić bi u ranim jutarnjim satima rado pojeo nešto na čemu su mnogi od nas odrastali.

On je nedavno podelio na Tviteru šta priželjkuje, ali u tom trenutku nije imao sve to u kuhinji.

Ujedno se i našalio da će napraviti dokumentarac o svojim stanjima pred premijeru, budući da je objavu stavio na Tviter oko dva sata iza ponoći.

Pritom, Mariću svakako često nije lako što se tiče hrane jer je poznato da glumci neretko moraju da se transfromišu zbog uloga koje dobijaju. Tako je on svojevremeno za potrebe uloga drastično smršao – 20 kilograma. O tome je govorio za naš sajt.

„Gubio sam kilažu postepeno, da bih sačuvao zdravlje. Prvih petnaestak kilograma sam skinuo tokom godinu i nešto dana. Pred leto sam zbog pripreme za ulogu Tome Zdravkovića smršao dodatnih sedam kilograma.“

Milan je kazao i koliko je zbog toga morao da promeni stil života.

„Veći izazov mi je bilo gojenje za ulogu Dovlatova, koje je podrazumevalo svakodnevne treninge snage i pet do šest obroka dnevno. Takav stil života, posvećen bildovanju mišića, merenju i podizanju telesne mase je baš daleko od mog prirodnog stanja“, kazao je Marić i dodao da je i za dobijanje i za gubljenje kilograma kombinovao fizičke aktivnosti i režim ishrane jer jedno bez drugog ne ide i nije zdravo.

On je dao i svoj plan ishrane koji može da bude smernica onima koji bi želeli da skinu višak kilograma.

„Jedem raznovrsno, imam više manjih obroka dnevno, uzdržavam se od testa, gaziranih i zaslađenih napitaka, alkohola i kasnih obroka. Ne dozvoljavam sebi da preteram, već na odstupanje od kilogram-dva od ciljane kilaže korigujem količine hrane koje unosiim.“

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram