Najvrelije scene iz domaćih serija koje smo gledali 2021.

Foto: Nova.rs

Godinu za nama pamtićemo i po domaćim serijama u kojima je bilo i dosta vrućih scena seksa.

Besa

Među novijim likovima u popularnoj seriji Besa je i jedna misteriozna plavuša koja igra strogu inspektorku Interpola. Ona, između ostalog, ima vrele scene seksa sa kolegom Petritom Kocijem, kog igra Miloš Timotijević. U pitanju je slovenačka glumica Katarina Čas, koja se u ulozi Lare Pirš susreće sa inspektorom Petritom Kocijem i s njim ima seksi scenu u autu.

U seriji Besa gledali smo još vrućih scena, a među njima se izdvaja i ona između muzičara i glumca Relje Popovića i makedonske glumice Kamke Točinovski. Relja se u ulozi telohranitelja narko-dilera Luke Domca upušta u aferu sa Anom. Seks uz dosta opijata kod njih dvoje prati i napet razgovor budući da je on sve vreme znao ko je kriv za ubistvo njenog brata, a ćutao je.

Nečista krv

Tašanu, snahu Hadži Trifuna i udovicu njegovog sina, u seriji „Nečista krv“ tumači glumica Anđela Jovanović, ćerka glumca Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić. Ona se u trećoj epizodi tokom snimanja intimnih scena skinula pred kamerama. U jednom trenutku Tašana je, naime, skida odeću sa sebe i obnažena sedi na krevetu, što je jedna od scena najviše nabijenih erotikom.

I glumica Katarina Radivojević koja igra Cone u seriji „Nečista krv“ imala je vruće scene. Cone koja predstavlja savremenu ženu zavela je mladog lokalnog učitelja i bez imalo ustručavanja ga odvela u svoje odaje. Nakon toga su usledile intimne scene u kojima je Katarina bila potpuno gola.

Crna svadba

Na terasi jedne luks zgrade u bazenu opasan frajer je s dve devojke dok sve to posmatra polunaga glumica Jelena Đokić, i to vezana za stub. To je samo jedna od scena iz prilično mračne serije Crna svadba koja je publiku uvukla u svet vlaške magije. Ubrzo su mnogi poželeli da saznaju i nešto više o moćnom čoveku iz senke s kojim se viđa lepa psihološkinja koju igra Jelena Đokić. U pitanju je nemačko-britanski glumac Jadran Malkovič koji ima srpsko poreklo, ali i isto prezime kao znatno poznatiji kolega Džon.

Vreme zla

Scena koja ostavlja prilično gorak ukus u ustima zbog onog što sledi posle je i ona u kojoj se Milena i Mladen ponovo nalaze. Naime, prethodno Milena Katić u povratku vozom za Valjevo sreće SKOJ-evca Mladena Delića. Uplašen od Nemaca, on je moli da mu pomogne. Nakon velike eksplozije putnici u zbegu jure niz polje. Među njima su i Milena i Mladen koji negudo potom, usred ratnog vihora, vode ljubav sakriveni u polju. Međutim, nakon toga Mladen pokušava da pobegne, ali ga ubijaju, dok Milena ostaje skrhana.

Nada u seriji ima i bliske scene sa Goranom Bogdanom.

Kalkanski krugovi

Vojin Ćetković i Nataša Ninković bili su junaci serije Kalkanski krugovi, a u kojoj su imali vruće scene.

Ćetković u seriji igra Dejana, koji zajedno sa svojom ćerkom Mionom posle dosta vremena dolazi u rodno selo nedaleko od Bukulje. Tamo se susreće sa ljubavlju iz mladosti Verom, koju igra Nataša Ninković i između njih dvoje ponovo prorade strasti.

Inače, scena seksa između dvoje glumaca je iznenadila neke budući da ni Vojin ni Nataša nisu imali eksplicitne scene u svojim poslednjim ostvarenjima, a i Nataša je inače venčana kuma Vojinu. Ipak, njih dvoje su do kraja ostali profesionalci, ne želeći da iz scenarija izbace vruće scene.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram