Ko je mladi glumac koji ljubi Cone u Nečistoj krvi

Foto: Promo, Sara Jusufspahić

Počelo je emitovanje serije "Nečista krv: Greh predaka", a mlada glumačka zvezda ovog ostvarenja je Mladen Lero, koji tumači lik Nikolče. Perspektivni glumac je za Zadovoljna.rs otkrio kako je bilo snimati sa Katarinom Radivojević, ali i gde ga još možemo gledati.

Mladen je u „Nečistoj krvi“ postao Nikolča, mladi učitelj koji zapada za oko Cone, prelepe žene koja „živi kao muškarac“.

Cone tumači Katarina Radivojević i jedna je od junakinja ostvarenja koje je različite motive dela Bore Stankovića spojilo u jednu uzbudljivu priču o raspadu porodice.

Mladog glumca publika će neminovno zapamtiti kao Nikolču, a uskoro ćemo ga gledati u još jednoj televizijskoj ulozi – u novoj sezoni serije „Ubice mog oca“. Ipak, „Nečista krv“ mu je bilo prvo iskustvo s filmom i televizijom.

Snimati s velikanima

„Bilo je super, to je bila velika produkcija, išli smo na časove jahanja. Imao sam preko 20 časova jahanja, ne samo ja, već svi iz ekipe“, otkrio je za naš portal.

Mladen je ispričao i kako je bilo snimati „vrele“ scene s Katarinom Radivojević.

„Imao sam tremu, jer sama činjenica da si obnažen na televiziji nije prijatna. Ali, to je valjda u opisu posla. Saradnja s Katarinom je bila super – ona je učinila da ta neprijatnost bude manja. Bila je profesionalna i sve je prošlo prijatnije nego što sam mislio da će da bude“, kaže glumac.

Nečista krv Foto: Promo

Trenutno upija znanje od svih starijih kolega sa kojima radi.

„Na ‘Ubicama’ sam radio sa Brankom Katić, ona mi je bila direktan partner i dosta scena sam snimio s njom. Ona je divna žena i od nje sam dosta naučio. Ali, od svih starijih glumaca učiš u mojim godinama. Ovo što učimo u školi je uglavnom vezano za pozorište. A kad je kadar u pitanju, Katarina, Bojan Žirović, Dragan Bjelogrlić – svi su oni iskusniji, veliki i ozbiljni glumci“, kaže Mladen.

Pozorište – velika ljubav

Kad je završio drugi razred gimnazije, upisao je Akademiju umetnosti u klasi profesora Milana Neškovića i Tihomira Stanića. A svoj talenat otkrio je još u osnovnoj školi.

„U svakom periodu života sam želeo da se bavim nečim drugim i bio sam uveren da ću se baviti baš tim. Ali se mnogo stvari promenilo. Na kraju osnovne škole sam gledao neki film i sinulo mi da bih mogao da se bavim glumom. Bio sam u Dadovu jedan semestar i već sam tad znao da ću pokušati da upišem glumu, a sticajem okolnosti sam i uspeo“, rekao nam je.

Mladen Lero Foto: Privatna arhiva

Kao i svaki glumac, voleo bi sebe da vidi u što različitijim ulogama – a već mu nedostaju „daske koje život znače“.

„Meni već fali scena, voleo bih da radim u pozorištu. Igram predstavu ‘Dečak s koferom’ već godinu i po dana i bili smo u izboru Politike za 10 najboljih predstava prošle godine. Nadam se da će da se desi nešto novo u pozorištu“, rekao nam je Mladen.

***

Bonus video: Monika Beluči

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram