Ko je glumica koja u Besi ima vrele scene sa Timotijevićem

Katarina Čas
Katarina Čas Foto: Erik Pendzich / Shutterstock Editorial / Profimedia

Među novijim likovima u popularnoj seriji Besa je i jedna misteriozna plavuša koja igra strogu inspektorku Interpola i, između ostalog, ima vrele scene seksa sa kolegom Petritom Kocijem, kog igra Miloš Timotijević. Otkad se pojavila u seriji, pitaju se mnogi ko je lepa glumica plavih očiju. A malo je poznato da je ona igrala i uz Leonarda Dikaprija.

U pitanju je Katarina Čas iz Slovenije.

Katarina se u ulozi Lare Pirš, ubrzo nakon pojavljivanja u seriji Besa, susreće sa inspektorom Petritom Kocijem s kojim ima seksi scenu u autu. Ispostavlja se da Koci i nije tako odan suprug i da je lako obnovio aferu sa lepom Larom.

Inače, Katarina je uveliko izgradila svoje glumačko ime na zapadu. Svoju prvu ulogu dobila je sa 13 godina u slovenačkom TV filmu Pakleni plan. Nakon pojavljivanja u nekoliko TV serija, prva značajna rola bila je u crnoj komediji The Guard — međunarodnom, višestruko nagrađivanom igranom filmu irskog reditelja Džona M. Mekdonaha.

To je Katarini otvorilo mnoga nova vrata, pa je bila i deo velike ekipe u filmu Vuk sa Volstrita Martina Skorsezea sa Leonardom Dikaprijem, a imala je i ulogu u filmu Deni Kolins sa Alom Paćinom.

Inače, Katarina živi u Londonu i veliki je ljubitelj pasa, te ima jednog kod kuće.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram