Ko je prelepa ćerka Uliksa Fehmijua, zvezde Crne svadbe

uliks fehmiju
Uliks Fehmiu i Snežana Bogdanović sa ćerkom Nikom Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Uliks Fehmiju zvezda je serije Crna svadba. I dok na malim ekranima on pokušava da se izbori sa misterioznim zločinima, i to kao vuk samotnjak, u stvarnom životu uživa pored supruge i prelepe ćerke.

Sin Bekima Fehmijua i Branke Petrić i zvezda filmova Crni bombarder, Bulevar revolucije, Vizantijsko plavo oženjen je koleginicom Snežanom Bogdanović s kojom ima ćerku po imenu Nika.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nika Fehmiu (@nikafehmiu)

„Ona je rođenjem Amerikanka, ali Njujorčani nisu Amerikanci. Pritom, ona ima iskustvo naših prostora, i to ne samo Beograda, u kome je vrlo često, nego i Hrvatske, odakle joj je mama, i Kosova, odakle je moj otac. Nika voli sve te prostore, oseća njihove različitosti i ume da ih prepozna.To je nama bilo apsolutno fascinantno da gledamo dok je rasla. Kad odemo u Hrvatsku, zalepi joj se malo tog primorskog, a ovde joj istog trenutka upliva Beograd, sve s nekim njenim akcentom. Svet se smanjio, nije ništa više tako daleko kao što je bilo onda kada smo mi putovali“, kazao je Uliks svojevremeno, a prenosi sajt poznati.info.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nika Fehmiu (@nikafehmiu)

Uliks inače već dugo živi i radi u Njujorku sa surpugom i ćerkom, koja danas ima 26 godina.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nika Fehmiu (@nikafehmiu)

Pošto potiče iz velike glumačke porodice, ne čudi što je i ona pošla sličnim putem.

Naime, Nika, koja je rođena 1995. godine u Njujorku, osim što ima poznate roditelje, ima i poznatu baku i poznatog deku – Branku Petrić i Bekima Fehmijua.

Završila je međunarodne odnose i ljudska prava, a piše scenarija i režira kratke filmove. Radila je i kao modni fotograf i asistent urednika na više različitih projekata i u Srbiji, i u Njujorku.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nika Fehmiu (@nikafehmiu)

Njena mama Snežana je ranije za Story otkrila kako su ćerki dali ime Nika.

„Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavoleo. U našoj ćerki izmešale su se sve tri religije s naših prostora. Nika je boginja pobede, ime se sreće svuda, a kod nas ga ima na primorju.“

Uliks je ranije govorio i to tome kako je izgledalo Nikino odrastanje u Njujorku.

“Jedino što mi se ne dopada jeste to što se njenoj generaciji ceo socijalni život dešava onlajn. Ponekad, ranije, dođu joj drugarice, njih tri, a onda ćute, svaka sedi za svojim kompjuterom i udara po tastaturi nestvarnom brzinom. Ja ih pitam šta rade, one kažu – pričamo, a u stvari su na četu sa još njih desetoro. Sada manje to radi, ali i tamo se vode polemike o tome da li je ovaj virtuelni život zaista propast ili je to samo jedna od promena koja je neminovna, i ne tako loša kao što se nama čini. Plaši me malo taj koncept gubljenja privatnosti na netu. Nekada su devojčice dnevnike zaključavale ključem, sada ga vode onlajn.“

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri