Glumci iz Nečiste krvi novi najlepši par na domaćoj sceni

Teodora Dragićević i Nedim Nezirović
Teodora Dragićević i Nedim Nezirović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Serija Nečista krv uveliko nam se uvlači pod kožu, pre svega, zbog vrhunske priče, ali i zbog glumačke postave. Među junacima serije ističu se mlade nade Teodora Dragićević i Nedim Nezirović, koji su u stvarnom životu u ljubavi.

Mlada Teodora se u seriji Nečista krv pojavljuje kao sluškinja Stojna. Uz nju igra i njen dečko glumac Nedim Nezirović, ali u ovom ostvarenju koje je osvojilo publiku ona ima vrele scene seksa ne sa njim, već sa glumcem Markom Grabežom. Naime, Stojna u seriji nevinost gubi sa svojim polubratom Mitom, Jovčinim bratom, kog u seriji igra baš Nedim Nezirović.

Jedna od Teodorinih i Nedimovih skorijih fotografija koju su podelili sa publikom na Instagramu pokazuje koliko njih dvoje uživaju u ljubavi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teodora Dragićević (@telidora)

Čvrsto zagrljeni i nasmejani Teodora i Nedim prosto blistaju zajedno. Mnogi ih već vide kao novi najslađi par na domaćoj glumačkoj sceni.

Zajedno su bili i na premijeri filma Nečista krv – Greh predaka, kada su rado pozirali pred kamerama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nezirovic Nedim (@nezirovicnedim)

Inače, Teodora je nedavno govorila i o incestuoznoj sceni u kojoj junakinja koju tumači ima seks sa Mitom, hadži Trifunovim sinom, ne znajući da je on zapravo njen brat.

„Tada se mnogo više stvari skrivalo. Tada se o mnogo više stvari ćutalo i zato je to, ako može tako da se kaže, normalnija situacija za to vreme. Što se tiče moje uloge, bilo je teško igrati jer je to najčistija i najiskrenija ljubav na svetu. To je prva ljubav koja se čoveku dogodi u životu i od kad je bila mala, ona misli na njega“, objasnila je Teodora Dragićević.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

BONUS VIDEO: Istorijat ljubljenja