Misterija Ivane Macanović koju Ronaldo prati na Instagramu

Foto: Instagram/ivana_macanovic

Jedina devojka sa naših prostora kojoj Ronaldo lajkuje fotke.

Kristijana Ronalda na Instagramu prati preko 500 miliona ljudi, dok je on na isti način odgovorio oko 500 osoba, a među njima i Ivani Macanović, atletičarki iz Banja Luke.

Ivana i Kristijano su ambasadori jednog poznatog sportskog brenda, mada njihovo „poznanstvo“ na Instagramu počelo je mnogo pre ovoga.

Ivana je jednom prilikom, pre par godina govorila o tome kako ju je Ronaldo našao.

„Na jednom takmičenju u Zagrebu sam upoznala puno atletičara, a jedan od njih je bio Asafa Pauel, s kojim smo se svi na stazi družili i slikali. Ja sam sliku stavila na Instagram, a Asafa je, pretpostavljam, Ronaldov prijatelj, koji je verovatno rekao Ronaldu za mene. Moguće je da sam se svidela Asafi, pa je tako sve i počelo“, nasmejala se Ivana dok je pričala za Avaz.

Ona nije odmah primetila Ronaldov zahtev na Instagramu, a onda je odjednom dobila mnogo pratilaca i notifikacija.

„Naravno, bila sam iznenađena jer nisam mogla da shvatim zašto baš ja od toliko devojaka na planeti. Jasno sam stavila do znanja još tad da imam momka i to je čitava priča“, dodala je Ivana.

Ronaldo je Ivanu zapratio na Instagramu još 2016. godine, a tada je njena popularnost preko noći porasla, dok je danas prati preko 130.000 ljudi na ovoj društvenoj mreži.

Pored Ivane, Ronaldo prati i jednog Srbina – Novaka Đokovića, ali i sportiste iz okruženja – Luku Modrića i Luku Dončića.

Inače, Ivana nastupa za AK Banja Luka, a takmiči se i za reprezentaciju BiH u disciplinama 100 i 200 metara.

***

BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram