Zanosna Srpkinja koja je bila Miss Grčke je unuka slavnog jugoslovenskog pevača

Foto: Instagram/annaprelevic

U Grčkoj je velika zvezda!

Ana Prelević je Srpkinja koju u Grčkoj smatraju jednom od najlepših žena. Njen otac je slavni košarkaš Branislav Prelević, a deda joj je legenda jugoslovenske muzike – Đorđe Marjanović.

Talentovana lepotica je rođena u Beogradu, ali je veći deo života provela u Grčkoj gde je njen otac gradio košarkašku karijeru.

Sa 18 godina, Prelević se preselila u Veliku Britaniju da bi studirala medijske komunikacije na Goldsmiths Univerzitetu u Londonu. Nakon tri godine diplomirala je 2010. i vratila se u Grčku.

Ana je mediteranskoj zemlji veoma popularna, jer je TV lice – a pre toga bila je i Miss. Naime, ona je pobedila na takmičenju lepote Star Hellas 2010, i predstavljala Grčku na izboru za Miss Universe 2010 u Las Vegasu.

Sada je Ana voditeljka, ali takođe se bavi preduzetništvom – ima svoj brend sportske odeće.

Od 2014. do 2016. godine Ana je bila u vezi sa grčkim pevačem Giorgosom Sabanisom. Njena druga velika ljubav dogodila se 2017, a srce joj je tada osvojio grčki košarkaše Joanis Papapetruo, ali su se rastali tri godine kasnije.

Od 2020. godine Prelević je u vezi sa Nikitasom Nomikosom, koji je brat druge slavne grčke voditeljke. U junu ove godine su se verili.

***

BONUS VIDEO: Vila Pajkić, modna revija Originals

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram