Megan Markl iskreno o etiketi koju je dobila udajom za princa

Megan
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Udaš se za princa i život se okrene za 180.

Megan Markl je isprozivala sve one koji su je kritikovali da je bila „ambiciozna“ kada je počela da izlazi sa princom Harijem, u prvoj epizodi svog podkasta „Arhetipovi“ koji je danas objavljen na „Spotifaju“.

Takođe je ispričala o ‘bolu’ koji je pretrpela ‘iza zatvorenih vrata’ – i otkrila da je njen sin Arči za dlaku izbegao požar u svojoj spavaćoj sobi u kojoj je trebalo da spava tokom njihovog putovanja po Južnoj Africi.

Megan
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan je takođe kritikovala osoblje palate jer ju je nateralo da nastavi putovanje uprkos incidentu koji ju je rasplakao.

Vojvotkinja je rekla da se „ne seća da je lično osetila negativnu konotaciju iza reči ambiciozan, sve dok nije počela da izlazi sa svojim sadašnjim mužem” i rekla da je „zaista teško ne osetiti to”.

Dodala je: „Ambicija je očigledno užasna, užasna stvar po nekima.“

Megan, koja sada živi u Kaliforniji sa Harijem i njihovo dvoje dece, takođe se požalila na pogrešno shvatanje „da ako ste ambiciozna žena i imate plan, morate biti proračunati ili sebični ili agresivni“, dodajući da „pojam ambicije dolazi sa mnogo presuda i nijansi – posebno za žene’.

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram