Potez Megan i Harija koji sluti na njihov novi udar na kraljevsku porodicu

hari megan markl
Foto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl nedavno su posetili Opru Vinfri kod koje su se zadržali preko sat vremena, te su time pokrenuli nagađanja o novom intervjuu s legendarnom voditeljkom.

Odbegli kraljevski par za vikend je posetio voditeljku u njenoj vili u Montesitu, a prilikom dolaska tamo ulovili su ih paparaci.

Na ekskluzivnim fotografijama koje je objavio je Daily Mail, Hari upravlja automobilom, a Megan sedi na zadnjem sedištu. S njima je bilo i jedno od njihove dece, kao i žena za koju se veruje da je glumica Janina Gavankar. Navodi se i da se par zadržao preko sat vremena na Oprinom imanju koje je od njihovog američkog doma udaljeno svega nekoliko minuta vožnje, piše dnevnik.hr.

Šuškanja o mogućem drugom intervjuu para pojavila su se samo nekoliko sedmica nakon njihove prve zajedničke posete Velikoj Britaniji od napuštanja kraljevskih dužnosti, a povod je bio planitasti jubilej Kraljice Elizabete II.

Tom prilikom Harijeva baka je prvi put upoznala svoju praunučicu Lilibet, a nakon dugo vremena videla je i praunuka Arčija.

Podsetimo, Hari i Megan su pre 18 meseci Opri dali ekskluzivni intervju u kojem su progovorili o razlozima napuštanja kraljevskih dužnosti i preseljenju u SAD. Izneli su i neke teške optužbe protiv članova britanske kraljevske porodice.
Intervju je uživo gledalo više od 49,1 milion ljudi, a izazvao je burne reakcije javnosti.

BONUS VIDEO: TOP 10 najlepših srpskih brineta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram