Ljubavna priča Dastina iz „Stranger Things” je preslatka kao i on

Poznati 04. jul 202215:21
Foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Imaju 19 godina i već žive zajedno.

Gaten Mataraco je na dodeli Toni nagrada u Njujorku zajedno sa svojom devojkom Elizabet Ju, napravio najslađi mogući prizor tinejdžerske ljubavi.

Obukao je braon odelo, a blejzer je imao crni ukras koji se savršeno slagao sa njegovom crnom košuljom ispod, odgovarajuću leptir mašnu i mokasine.

Njegove prepoznatljive kovrdže bile su na mestu, a pozirao je sa velikim osmehom sa rukom obavijenom oko svoje devojke.

Foto: lev radin / Alamy / Alamy / Profimedia

A, ko je Ju?

U 3. sezoni serije ‘Stranger Things’, fanovi su videli da lik Gatena Mataraca koji se zove Dastin Hendersona, pronalazi ljubav sa svojom devojkom na daljinu, Suzi Bingam. U međuvremenu, u stvarnom životu, Mataraco je započeo sopstvenu romansu. On i Elizabet Ju su u vezi i skoro je se spremila kako bi sa njim prisustvovala na premijeri ‘Stranger Things 4’ u Njujorku. Ali ko je Elizabet Ju? Evo šta znamo o njoj i njihovoj vezi.

Dok Mataraco glumi u Stranger Things od 2016. godine, Ju je ove godine upravo započela svoju profesionalnu glumačku karijeru. Prema IMDb-u, glumila je Ejmi u komediji ‘Negde u Kvinsu’, koju je režirao Rej Romano. Film bi trebalo da bude premijerno prikazan na Tribeca Film Festivalu 10. juna.

Prema sajtu festivala, ovaj film prati oca po imenu Leo Ruso (Romano) dok pokušava da se uveri da njegov sin Stiks (Džejkob Vard) može da nastavi da igra košarku dovoljno dobro da dobije stipendiju. Moraće da se „meša u društvenu dinamiku tinejdžera“, ali da li Leo može da skriva svoje namere od porodice?

Pored toga, ona je preuzela glavnu ulogu u Netfliksovom predstojećem filmu ‘Avatar: The Last Airbender’. Kako pišu inostrani mediji, ona će igrati Azulu, „intenzivnu princezu Vatrene nacije. Čudo od vatre i nemilosrdni perfekcionista, ona se neće zaustaviti ni pred čim da obezbedi svoju poziciju prestolonaslednika.“

Koliko dugo su Gaten Mataraco i Elizabet Ju u vezi?

Mataraco i Ju su prvi put počeli da objavljuju fotografije jedno sa drugim na društvenim mrežama 2018. godine, a jednom joj je čak čestitao godišnjicu uz reči: „Četiri godine? To je droga. Volim te. Hvala što si moj najbolji prijatelj. Srećna ti godišnjica.”

Ju je manje aktivna na Instagramu, ali se Mataraco i dalje često pojavljuje na njenoj stranici. U maju 2021. objavila je fotografiju sebe i Mataraca kako su skockani za matursko veče.

On je u nedavnom intervjuu za Eskvajer otkrio da on i Ju žive zajedno u njegovom stanu u Nju Džersiju, zajedno sa tri mačke. Iako prepoznaje da vodi donekle ubrzan način života za jednog 19-godišnjaka, voditelj Prank Encounters-a je rekao da to „uopšte ne deluje čudno“.

Mataraco se nikada nije stideo da pokaže koliko voli Ju. Još 2018. rekao je za Us Weekli da se njegova devojka savršeno uklapa u njegovu porodicu. A kada provode vreme zajedno, obično uživaju u mirnim druženjem kod kuće, igrajući bilijar.

„Moja porodica je voli, odlična je. Moj brat i moja sestra se sjajno slažu sa njom“, rekao je Mataraco.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram