Otkrivena sudbina Amber Herd u filmu „Akvamen 2”: Ostaje ili je izbacuju?

Foto: : Isabelle Vautier / Zuma Press / Profimedia

Do sada je njena uloga bila pod znakom pitanja.

Amber Herd je isključena iz ‘Akvamena i izgubljenog kraljevstva’ (tj. Akvamen 2) i njenu ulogu Mere će tumačiti neko drugi.

Uloga 36-godišnje glumice u filmu, u kojoj glavnu ulogu igra Džejson Momoa, bila je dovedena u pitanje tokom njenog učešća u šestonedeljnom suđenju za klevetu koje je protiv nje vodio njen bivši suprug Džoni Dep. Tokom suđenja, sama Amber je priznala da nije znala da li će njen lik ući u finalnu verziju filma.

AQUAMAN, Foto: Courtesy of Warner Bros. Pictures / Everett / Profimedia

Tokom svedočenja, Volter Hamada, šef sektora za DC filmove u Varner Bros., priznao je da su ranije razmišljali o njenom ‘preoblikovanju’.

„Vorner Bros. je odlučio da preradi ulogu Amber Herd nakon testiranja filma. Radiće ponovna snimanja sa Džejsonom Momoom i Nikol Kidman“, rekao je insajder JustJaredu, dodajući da će nova glumica igrati Meru u Akvamenu 2 i svim budućim DC filmovima.

Ipak, izvori bliski produkciji Akvamena dostavili su apdejt ovom mediju, rekavši: „Amber nije u potpunosti isečena iz filma. Ona i dalje ima malu ulogu.” Njihovi drugi izvori i dalje kažu da će Amber biti zamenjena, ali JJared će ažurirati čitaoce kako bude više informacija.

Akvamen i izgubljeno kraljevstvo trenutno treba da se pojavi u bioskopima 17. marta 2023. Prvi snimak iz filma objavljen je ranije ove godine i prikazuje Džejsona ponovo u akciji u glavnoj ulozi, piše JJared.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram