Ko je Nevena Nerandžić i zašto su sinoć sve oči beogradske elite bile uperene u nju

Foto: Marija Mladjen/ATAImages; Instagram/monorindz

Kao francuska zvezda.

Sinoć je u Domu omladine u Boegradu održano finalno veče 13. Međunarodnog festivala drama i serija FEDIS. Tu su se pojavile brojne glumačke legende, ali i mlade nade za koje ćemo tek čuti.

Među njima je bila i talentovana mlada glumica Nevena Nerandžić koja je dobila nagradu za glumačko otkrovenje godine za ulogu u seriji „Branilac“.

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Nevena, koju znamo i kao Vasku iz „Nečiste krvi“, izgledala je poput neke francuske zvezde u jednostavnom, ali elegantnom izdanju.

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Za ovu svečanost odlučila se za dugu crnu haljinu koja prati liniju tela i otkriva gola ramena.

Lepa glumica je kosu uvila u krupne lokne, obula je crne potpetice, a ponela i crnu tašnicu preko ramena.

Nevena Nerandžić
Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Nevena je rođena 1998. godine i završila je Akademiju umetnosti u Novom Sadu.

Ona je ove godine osvojila i prestižnu nagradu za najboljeg mladog glumca na Ravno Selo film festivalu za ulogu Manje u filmu „Manja“.

Nagrada za najboljeg mladog glumca je značajno priznanje koje se dodeljuje kao podsticaj mladim talentima u filmskoj industriji i dodeljuje se umetniku koji se istakao svojim izuzetnim glumačkim dostignućima. A Nevena je to očigledno uspela.

„Jako mi znači ova nagrada i mnogo sam zahvalna što je neko prepoznao sav taj uloženi trud i rad. Ceo naš tim je radio mesecima na ovom filmu i ova nagrada svima nama dođe kao neka kruna za celokupan rad koji smo kao filmska ekipa uložili u film ‘Manja‘. Bilo je jako zahtevno, ali trud se isplatio. Mnogo mi znači što je publika na dan projekcije i pored nevremena želela da pogleda film i vratila se nakon oluje na novu projekciju. Meni je to samo podstrek da nastavim dalje i opravdam njihovo poverenje sa nekim novim ulogama“, izjavila je Nevena tada nakon dodele.

Nju smo takođe gledali i u serijama „Crna svadba“ i „Neki bolji ljudi“, ali jasno je da je karijera tek pred njom i da ćemo uživati u njenim ulogama.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram