Ko je anonimni muškarac kog voli najlepša Srpkinja sa svetskih modnih pista

Foto:Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia

U vezi su preko deceniju i ne razmišljaju o venčanju.

Nataša Vojnović jedna je od naših najpoznatijih i najuspešnijih manekenki koja je ispisala istoriju u svetu mode. Njenu modnu karijeru prate kako svetski, tako i domaći mediji, ali o njenom privatnom životu ne zna se mnogo.

Više od dve decenije osvaja svetske modne piste, svoj put je gradila strpljivo i bez skandala, isključivo zahvaljujući talentu, neverovatnoj harizmi i specifičnoj lepoti.

Nataša je već 12 godina u vezi sa Miljanom Boškovićem, instruktorom snoubordinga i kajtsurfinga. Njih dvoje zavoleli su se na plaži na Adi Bojani, kada je istog trenutka buknula ljubav između manekenke i Miljana.

Zaljubljenik u ekstremne sportove i prirodu i manekenka svetskog glasa upoznali su se slučajno. Ona je sa prijateljima došla na odmor na Adu Bojanu i to baš na plažu koju drži Miljan.

Njih dvoje su 2018. godine, nakon sedam godina zabavljenja, dobili ćerkicu Goru, a iako su preko deceniju zajedno, ne razmišljaju o venčanju.

„Ne žurimo. Miljan mi je to predlagao, ali srce je važnije od papira. Svakako ćemo jednog dana to uraditi. Možda kad budemo imali 70 godina. To bi bilo lepo, krunisati vezu posle mnogo zajedničkih godina, a ne na početku i onda se raspasti sa osmehom“, rekla je Nataša pre nekoliko godina za Gloriju.

Manekenka je u istom intervjuu istakla i da bez obrira na to što su često razdvojeni, Miljan je uvek bio uz nju kada joj je bio potreban, kao i ona uz njega.

„Sve što nam se dešavalo u životima prošli smo zajedno, ništa nismo krili jedno od drugoga. Nikada se nisam plašila njegovih tamnih strana, a ni on mojih. Svesni smo da ih ima svaki čovek i uprkos takvim trenucima nikada nismo odustajali jedno od drugog. Prosto, kad nekog voliš, voliš ga onakvog kakav jeste. Drugačije ne bi ni bila reč o ljubavi. A ja Miljana volim. Uz njega rastem, on me čini boljom osobom, razvija ono najlepše u meni“, rekla je manekenka.

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram