Srpska manekenka u novom seksi izdanju zasenila i Belu Hadid

Nataša Vojnović Foto:Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia/Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia

Već dve ipo decenije vlada modnim pistama.

Mugler Kaseja Kadvaladera postaje sve seksipilniji. Za proleće/leto 2022, kreativni direktor je napravio video kampanju jasno inspirisanu ženskim oblinama, ali i brojnim zvezdama sa vrha liste modne industrije.

10-minutni modni film okuplja imena poput Kloi Sevinji, Bele Hadid, Dominik Džeksonn, Adut Akeč, Lordes Leon, Eartheater, Amber Valet, Šalom Harlou, ali i Nataše Vojnović – srpske manekenke koja već dve ipo decenije vlada svetskim modnim pistama.

Nataša je verovatno najuspešnije srpska manekenka svih vremena, ispisala je stranice istorije svetskog modelinga samo zahvaljujući svojoj autentičnoj lepoti i talentu.

U svet modelinga je ušla sa samo 19 godina kada je ušla u uži izbor takmičarki na svetskom finalnu Elite Model look-a, a odrastanje u bosanskom gradu Brčko opisuje u jednom intervjuu kao odličnu podlogu za svoju manekensku karijeru jer se kao mršava devojčica dečačkog izgleda rano naučila pretvaranju.

Što se tiče Muglerove kolekcije, imaćemo priliku da vidimo sve sjajne modne izraze koji su već dugo zaštitni simbol ove kompanije: oštar korset i uski krojevi i bodiji koji najglašavaju formu na zapanjujuće načine.

Kadvalader takođe u videu uvodi i novi trend- izuzetno velike naušnice, sandale do kolena i sjajne štikle sa zavodljivim potpeticama koji daju kolekciji dodatnu seksi notu.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram