Kako su sestre Rodić preko noći postale poznate

Bogdana Ražnatović, Nataša Rodić i Bojana Šijan Foto: Instagram/bogdanaraznattoviic, miss.rodic, bojana_sijan

Momci su ih uvukli u svet poznatih.

Pre četiri godine sestre Rodić – Nataša, Bojana i Bogdana su se pojavile javnosti i od tada njihovi životi intrigiraju medije i njihove obožavaoce.

Sa kim idu na putovanja, gde izlaze, ko su im prijatelji, sa kojim momcima su u vezi – samo su neke od tema koje su se provlačile.

Kako je sve počelo i kako su sestre iz Titela postale popularne preko noći?

U javnosti se prvo pojavila najmlađa Bogdana kao devojka Veljka Ražnatovića, a onda su Nataša i Bojana svojim atraktivnim izgledom i načinom života privukle pažnju.

Nataša, najstarija sestra, koja je završila fakultet za menadžment, veoma je vezana za Bojanu i Bogdanu. Ona voli da putuje na daleke i egzotične destinacije, obožava šoping, a njeni profili na društvenim mreža prepuni su fotografija koje prikazuju kako uživa u životu.

Nataša je u centru dešavanja bila kada se pojavila informacija da je navodno u vezi sa Jovanom Pejićem, sinom ćerke pevačice Zlate Petrović.

Srednja, Bojana koja je diplomirana pravnica, preko Veljka Ražnatovića upoznala je njegovog dobrog druga Mirka Šijana sa kojim je otpočela ljubavnu vezu, koju su krunisali brakom, a onda su dobili i sina Zorana.

Bojana je i pre veze sa sinom Goce Božinovske bila među popularnijim devojkama na Instagramu. Ona je često objavljivala fotografije sa luksuznih putovanja, u skupocenim odevnim kombinacijama.

Na njenim fotografijama uvek je u prvom planu njen atraktivan izgled, mada od kada je dobila dete, Bojana više nije toliko aktivna na Instagramu.

Ona je u međuvremenu pokrenula i sopstveni brend garderobe, a trenutno je ponovo trudna sa Mirkom i očekuju drugo dete.

Najmlađa Bogdana završila je Višu poslovnu školu i bavila se profesionalno sportom, tačnije odbojkom. Kada je otpočela vezu sa Veljkom, Bogdana se našla u centru pažnje, a njen život je postao glavna tema tabloida.

Bogdana i Veljko upoznali su se na Kopaoniku, na dočeku Nove godine i od tada su nerazdvojni. Pre tri godine su se venčali, a potom dobili sina Željka. Bogdana je trenutno trudna i sa suprugom Veljkom očekuju još jednog dečaka.

Bogdana, baš kao i njene sestre, vodi jedan lagodan život, a iako je pre braka sa Ražnatovićem bila aktivna na društvenim mrežama, sada se ne eksponira u javnosti.

Podsetimo, porodica Rodić bavi se proizvodnjom i prodajom pilića u Titelu, mada piliće prodaju i na beogradskim pijacama. Sestre su prodavale proizvode na pijaci, a njihovi roditelji su uvek isticali da su od malih nogu želeli da nauče svoje tri ćerke da zarade svoj dinar.

***

BONUS VIDEO: TOP 10 lepotica bez šminke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram