Seksi balerina s kojom je Ivan Bosiljčić navodno bio posle raskida s Jelenom

Foto: Vesna Lalić

Zaboravljena romansa.

Ivan Bosiljčić danas ima jedan od najlepših brakova na javnoj sceni Srbije – on je oženio pevačicu Jelenu Tomašević. Skladni par se venčao 2011. godine i od tada uživaju u harmoničnoj ljubavi.

U svojoj vezi preživeli su buran period, pre nego što su konačno shvatili da su jedno za drugo.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

„Desilo se to pre više od 10 godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to: treba ili ne treba. Sad, iz ove perspektive, shvatam da nismo umeli sa tim da se nosimo, da smo mogli kroz sve to da prođemo mnogo elegantnije, ali tada to jednostavno nismo znali“ otkrila je Jelena u emisiji „Kec na jedanaest“.

Međutim, usledilo je pomirenje u tajnosti, kao i romantična veridba u Parizu. U avgustu 2011. venčali su se Crkvi Svete Trojice u Gornjem Milanovcu.

Dok su bili razdvojeni, mediji su pisali da je Ivan u vezi sa balerinom Lidijom Novaković, s kojom je igrao u predstavi „Cigani lete u nebo“.

Lidija je balerina iz Pančeva, koja nastupa u Pozorištu na Terazijama. Ona je jedna od naših najlepših umetnica, a mediji pišu da je u prošlosti takođe učestvovala u takmičenju lepote.

Fotografije na kojima se drži za ruke s Bosiljčićem objavljene su u martu 2011. godine, a već na leto on je oženio Jelenu – pa je romansa glumca i balerine, ako se uopšte desila, bila kratkog veka.

***
BONUS VIDEO: Podcast Snaga uma i gošća Radmila Petrović

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram