Hari Stajls otvoreno o svojoj seksualnosti: „Ne mora sve da ima etiketu“

Hari Stajls, Foto: Kevin Winter / AFP / Profimedia

Stalno se polemiše o tome da li je Hari gej ili strejt - a on ćuti.

Hari Stajls je u svom novom intervjuu ukratko govorio o svojoj seksualnosti.

Ovaj 28-godišnji pevač je takođe prokomentarisao nametnutu percepciju da treba i mora da stavi etiketu na svoju seksualnost.

„Bio sam zaista otvoren sa svojim prijateljima, ali to je moje lično iskustvo; to je moje“, rekao je za Better Homes & Gardens.

„Suština gde treba da idemo, a to je da prihvatimo svakoga i budemo otvoreniji, jer to i nije važno, i radi se o tome da ne mora sve da ima etiketu, i ne moramo da pojašnjavamo koje boksiće da čekiramo“.

Hari je takođe dodao da je ‘zastareli’ koncept dovoditi u pitanje njegovu seksualnost.

Ako se ne sećate, Harija su jednom pitali da li namerno „uzima od dva sveta i tako plasira seksualne dvosmislenosti da bi pokušao da bude zanimljiviji“.

„Da li namerno forsiram seksualne dvosmislenosti da bih pokušao da budem zanimljiviji? Ne. U pogledu toga kako želim da se oblačim i kakav će biti omot albuma, sklon sam da donosim odluke u smislu saradnika sa kojima želim da radim. Želim da stvari izgledaju na određeni način. Ne zato što izgledam gej, ili zbog toga izgledam strejt, ili zbog toga izgledam biseksualno, već zato što mislim da izgleda kul. I više od toga, ne znam, samo mislim da je seksualnost nešto što je zabavno. Iskreno? Ne mogu reći da sam o tome razmišljao više od toga.”

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram