Ko su najpoželjnije srpske neženje među glumcima

glumci neženje
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs, Antonio Ahel/ATAImages, Ivan Dinić/Nova S

Oni su mladi, uspešni, zgodni i - još uvek nisu oženjeni.

Milan Marić

Prepoznatljiv je po ulogama u filmovima i serijama „Branio sam mladu Bosnu“, „Vlažnost“, „Nemanjići – rađanje kraljevine“, „Besa“, a ogromnu popularnost mu je donela glavna uloga u gledanoj kriminalističkoj seriji „Državni službenik“, kao i u filmu „Toma“.

milan maric
Milan Marić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Glumac Milan Marić nekoliko meseci je u srećnoj vezi sa Mijom Bjelogrlić, mladom producentkinjom i ćerkom glumca i reditelja Dragana Bjelogrlića.

Milan Marić upoznao se sa Mijom Bjelogrlić tokom snimanja filma „Toma“, u kom on igra glavnu ulogu i tumači lik čuvenog pevača Tome Zdravkovića.

Zanimljivo je to da je ovaj film režirao upravo Dragan Bjelogrlić, otac Milanove nove devojke.

Pričalo se da su varnice između Mije i Milana pojavile odavno, ali su romansu otpočeli tek pre nekoliko meseci.
Budući da je oko Nove godine iseljavao svoje stvari iz stana bivše devojke Jelene Pavlović, nova ljubav mu nije bila na listi prioriteta. Ipak, susret na rođendanskoj proslavi zajedničkog prijatelja s lepom Mijom bio je ključan za novu ljubav u njegovom životu.

Popularni glumac trudi se da svoj privatan život drži što dalje od očiju javnosti. Uprkos tome, privlači veliku pažnju javnosti, a žene ga prosto obožavaju.

Aleksandar Radojičić

Srpkinje padaju na plave oči Aleksandra Radojčića, koji još uvek nije oženjen, ali je u srećnoj vezi. On voli Dunju Radičević, manekenku s kojom rado deli fotografije na društvenim mrežama.

Aleksandar Radojičić Foto: Nova.rs

Glumac je imao romansu i sa manekenkom Cecom Živojinović, a takođe je tata. Ima ćerku iz veze sa Jelenom Malezović, koja nije javna ličnost, a navodno su oko starateljstva vodili bitku na sudu. Otkrio je i kakve devojke ga privlače.
„Samo samouverena žena, koja je sigurna u sebe i koja radi na sebi. Da nekad ja moram nju da pojurim, nekada da je povučem, ili ona mene, ali da zajedno uvek idemo napred. To je ono što mi prija i takve devojke zrače“, izjavio je ranije.

Vuk Kostić

Neodoljivi glumac se još uvek nije skrasio, a lista poznatih žena sa kojima je bio je dugačka. Ipak, on retko kada govori o svom ljubavnom životu.

„Koji je moj tip žene, to samo ta žena zna“, rekao je jednom prilikom.

Četiri godine je bio s koleginicom Bojanom Stefanović, a onda su ga povezivali i sa čuvenom manekenkom Ivanom Stanković, kao i sa voditeljkom Anom Mihailovski. Velika ljubav mu je bila i brineta Aleksandra Popović, koja se posle dve godine veze s glumcem ipak udala za drugog.

Viktor Savić

Glumac nemirnog duha i neospornog talenta, Viktor iza sebe ima buran ljubavni život – a čini se da još nije našao onu pravu. Umalo se oženio Teodorom Miljković, a rado je delio njihove zajedničke slike na društvenim mrežama. Međutim, ona je danas srećno zaljubljena u drugoga.

Bio je u vezi i sa Sarom Jo, a povezivali su ga i sa glumicom Daninom Jeftić. Prema izjavama koje daje u medijima, čini se da je romantik.

„Bez ljubavi ne postoji ništa, ljubav je moj glavni pokretač za sve. Od ljubavi prema klubu, prema pozorištu, prema poslu, prema životu“, rekao je.

Miloš Biković

Mnogima će baš ime Miloša Bikovića biti asocijacija za poželjnog neženju. Nema sumnje da je među najpopularnijim mlađim glumcima u Srbiji, a mnogim ženama je tiha patnja. Bio je s glumicama Anjom Alač i Brankicom Sebastijanović, kao i manekenkama Sašom Lus i Barbarom Tatalović.

Miloš Biković Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Prošle godine velika prašina se digla kada je Bikovića javno ocrnila bivša devojka, ruska plesačica Arina Volšina. Naime, ona je objavila na svom Instagram profilu podužu poruku koja se tiče glumca Miloša Bikovića, tj. kako je to biti u vezi sa njim. Ruskinja je istakla kako za godinu dana veze sa Milošem nije živela svoj život i kako je gajila nadu da u njemu ima nečeg ljudskog.

Glumac je na to imao oštar odgovor.

„Uvek ću poštovati devojke sa kojima sam bio u nekom periodu života i ne volim da govorim javno o intimi. Kad prestane ljubav ili prijateljstvo, svako od partnera na provedeno vreme može i uglavnom gleda drugačije. Moj odnos prema tome će uvek biti isti. Pre svega želim da zadržim dostojanstvo i poštovanje čak i onda kada se o meni budu iznosile neistine. Svako ima pravo da javni prostor koristi onako kako smatra najprikladnije – neko deleći svoju intimu, neko svoja profesionalna dostignuća. To je pitanje ličnog izbora, ali i ličnog ukusa. Kao što postoji razlog zašto se privatan život zove ‘privatan život’, postoji i razlog zašto su bivše ljubavi i odnosi upravo to – bivši“.

Trenutno je u vezi sa Crnogorkom Ivanom Malić.

Andrija Kuzmanović

Proslavio se ulogom u filmu „Montevideo“, a potom svrstao među mlade zvezde domaće kinematografije likom Stanka Pletikosića u seriji „Senke nad Balkanom“, kao i ulogom u seriji „Jutro će promeniti sve“.

Andrija svoj ljubavni život krije kao zmija noge, ali povremeno otkrije pokoji detalj o tome šta mu godi.

Isticao je da ne žuri nigde, da ljubav čeka da sazrimo i da je bitno da se trenutak i energija poklope.

Bojan Perić

Boki Perić Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Proslavio se ulogom Danijela Stošića u seriji „Vojna akademija“, a sada ga gledamo kao voditelja šou programa Survivor.

Za sebe kaže da je „Beograđanin po nacionalnosti, Partizanovac po veroispesti. glumac u srcu, veseljak u kafani.“

Boki je dugo bio u vezi sa devojkom Anđelom Pavlović i mnogi su verovali da će se njih dvoje venčati, ali oni su raskinuli.

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram