Dženet Džekson je žena koja se razvela najpametnije na svetu

Sve isplanirala.

Američka pevačica Dženet Džekson (57) iza sebe ima tri braka. Poslednji od njih privukao je veliku pažnju javnosti. Ona se 2017. godine razvela od katarskog milijardera Visama Al Manua samo tri meseca nakon porođaja.

Kako su tada mediji brujali, brak je pukao navodno zbog njegove ljubomore i opsesivne kontrole koju pevačica više nije mogla da trpi.

Ali da se vratimo na početak njihovog braka, zanimljivo je da su Dženet i njen imućni suprug navodno pre venčanja, koje su zvanično objavili u januaru 2012. godine, potpisali predbračni ugovor, u kom je navedeno da pevačica dobija 100 miliona dolara ukoliko ostane u braku sa Al Manom najmanje pet godina.

Takođe, navedeno je da se cifra udvostručava ukoliko dobiju dete.

INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Svim stranim medijima je upalo u oči da je Dženet, slučajno ili namerno, porođajem koji se dogodio pred Novu godinu 2017, ispunila baš sve obaveze iz predbračnog ugovora, a samo nekoliko meseci kasnije – zatražila razvod.

Konkretno, da je do razvoda došlo pre isteka pete godine braka, Dženet ne bi dobila ni dolara. A ovako, postala je bogatija za 200 miliona. Malo li je?

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram