Šokantno priznanje Kim Vajld koja se razvodi u 62. godini

Foto: LECOEUVRE PHOTOTHEQUE / AFP / Profimedia

Kraj braka od 26 godina!

Kim Vajld (62) je otkrila da se razvodi od svog supruga Hala Faulera u šokantnoj objavi u sredu uveče.

Pevačica iz osamdesetih udala se za pisca i glumca Hala 1996. godine, nakon što su se upoznali u rok operi Tomi.

Par se venčao šest meseci nakon što su se upoznali i zajedno imaju dvoje dece – Harija, koji sada ima 23 godine, i Rouz, koja ima 21 godinu.

„Nijedna treća strana nije umešana. Ostaju u dobrim odnosima i žele samo najbolje jedno drugom u narednim fazama života. Nema daljih komentara ili izjava“, glasi zajedničko saopštenje para.

Kim Vajld je nestala iz javnosti na vrhuncu svoje slave. Muzičarka se povukla iz industrije da bi živela povučeno sa svojom porodicom, a za to je okrivila svoju kultnu pesmu „Kids In America“.

Objasnila je kako je morala da se „odmakne“ od pesme nakon jer je postala „definisana njome nakon što ju je dosledno pevala 16 godina“.

Foto: Uwe Deffner / Alamy / Alamy / Profimedia

U septembru je Kim priznala da je za nju bilo „prelepo iznenađenje“ to što fanovi još uvek vole njenu muziku i voljni su da kupe karte da bi je videli na sceni.

U iskrenom intervjuu, pevačica je ispričala kako „nije baš verovala da će još uvek biti publike za nju” zbog činjenice da je majka dvoje dece, a ne dvadesetogodišnjakinja.

„Mislila sam da su svi zaljubljeni u Kim Vajld koja je singl i ima 21 godinu. Ali sada sam drugačija Kim Vajld od one sa koju pamte. Ali publika me voli, što je lepo iznenađenje“, rekla je.

***

BONUS VIDEO: Poznate žene koje izgledaju sve bolje kako stare

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram