Čuveni milijarder ženu ostavio – mejlom: Procurila poruka koja je šokirala sve

rupert mardok
Foto: Queensofthenorth/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kakav način da okončaš brak...

Medijski mogul Rupert Mardok (92) nedavno se našao u centru pažnje jer je raskinuo veridbu s 26 godina mlađom radijskom voditeljkom Enn Lesli Smit (66), i to samo dve nedelje nakon što objavili da su se verili. Ovaj milijarder iza sebe ima četiri propala braka, a poslednji s bivšom manekenkom Džeri Hol (66) okončao je putem – mejla, piše Vanity Fair.

Njih dvoje su se venčali u martu 2016, nedelju dana pre Mardokovog 85. rođendana. Bili su u braku šest godina, a potom su se razveli prošle godine. Hol je podnela zahev za razvod navodeći kao razlog nepomirljive razlike.

Džeri je čekala supruga Ruperta da dođe na njihovo imanje u Oksfordširu kad je pogledala svoj mobilni i videla da od njega ima samo poruku. U tom je mejlu Rupert napisao da je njihovoj vezi došao kraj.

„Džeri, nažalost odlučio sam da prekinem naš brak. Svakako smo se lepo proveli, ali ja imam mnogo posla. Moj njujorški advokat će odmah kontaktirati tvog“, pisalo je u poruci, a prenosi story.hr.

Nju je to jako začudilo jer se nikad nije svađala s Rupertom. Ali navodno joj je naredio da u roku od 30 dana iseli svoje stvari i da pokaže račune kako bi dokazala da stvari koje uzima zaista njoj pripadaju.

U razvodu je njoj pripao njihov dom u Oksfordširu u kom je navodno otkrila da sigurnosne kamere na posedu i dalje šalju snimke Foksu, televizijskoj mreži koja je deo Mardokovog medijskog konglomerata, a ona ih je isključila. Inače, njegovo bogatstvo procenjuje se na 17,7 milijardi dolara.

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram