Najbogatiji par na svetu raskinuo samo dve nedelje nakon što su objavili veridbu

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Burna romansa je kratko trajala.

Milijader Rupert Mardok (92) i En Lesli Smit naglo su otkazali veridbu – samo dve nedelje nakon što su objavili da planiraju da se venčaju.

Medijski mogul zaprosio je prošlog meseca bivšu stomatološku higijeničarku (66) sa 11-karatnim dijamantskim prstenom za koji se smatra da vredi do 2 miliona funti. Opisivali su svoju burnu romansu kao božji dar i saopštili da žele da se venčaju krajem leta.

Ali veridba je naglo prekinuta sinoć nakon što je par došao do „zajedničke odluke“ da se rastane. Prijatelj blizak paru rekao je da se En Lesli Smit mučila sa publicitetom.

„Jednostavno nije mogla da se nosi sa time što je u očima javnosti. Ona je veoma zatvorena. Seli su i razgovarali juče i složili se da je bolje da se rastanu“, rekao je.

Foto: Diggzy/Jesal / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Drugi prijatelj je za Dejli Mejl rekao da milijarder i dalje voli En Lesli Smit uprkos njihovoj odluci da se rastanu.

„Divi joj se, poštuje je i misli da je neverovatna žena. Njemu se sviđa činjenica da je ona tako mirna i tako jaka… i ona deli njegova religiozna ubeđenja“, rekao je.

Smit se upoznala sa Mardokom u septembru na vinskom događaju u njegovom vinogradu Moraga u Kaliforniji. Čekao je dve nedelje pre nego što je zatražio da je ponovo vidi. Šest meseci kasnije, on je lično odabrao dijamantski prsten, koji je poklonio Smit 17. marta.

Prošlog meseca je objavljeno da je En Lesli Smit, koja takođe poseduje vinograd, bila u sporu sa porodicom svog bogatog pokojnog supruga, zvezde kantri muzike Čestera Smita. Optužena je za ‘finansijsko zlostavljanje’ i uskraćivanje novca od nasledstva svojim pastorkama, ćerkama Čestera Smita. Ona je negirala optužbe i spor je rešen 2010. godine.

Otkazano venčanje bi bilo Mardokovo peto. Njegov poslednji brak sa manekenkom Džeri Hol prekinut je naglo posle šest godina, u julu prošle godine. Pre toga je bio oženjen medijskom direktorkom Vendi Deng, sa kojom ima ćerke Grejs i Kloi.

Takođe je bio oženjen novinarkom Anom Torv od 1967. do 1999. Imaju troje dece – Elizabet, Džejmsa i Laklana. Pre toga je bio oženjen stjuardesom Patrišom Buker, sa kojom je dobio ćerku Prudens.

***

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram