Kako je devojka milijardera Džefa Bezosa izgledala pre plastičnih operacija

džef bezos
Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zovu je plastičnom ljubavnicom.

Partnericu milijardera Džefa Bezosa, Loren Sančez, mnogi zovu plastičnom ljubavnicom jer kažu kako je preterala s operacijama. Neki je čak upoređuju s voštanom figurom.

Ističu kako je dovoljno pogledati njene starije fotografije, pa da se zaključi da je nešto radila s licem.

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Stručnjaci smatraju da je u nekom trenutku počela s botoksom koji redovno nastavlja da stavlja i da je verovatno ubrizgala i filere.

Naime, sa svoje 53 godine čini se da je popeglala bore.

Inače, Loren je nedavno dala prvi intervju u kojem je progovorila o vezi s osnivačem Amazona.

„Volimo da budemo zajedno i volimo da radimo zajedno. Pomaže mi oko moje knjige. On radi na tome da dobije licencu za pilota. Zajedno letimo. Zajedno vežbamo. Sve vreme smo zajedno“, rekla je za The Wall Street Journal, a prenosi story.hr.

Foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da ljubav ide kroz stomak, potvrđuje i Loren koja je otkrila da joj Bezos svake nedelje pravi „najbolje palačinke na svetu“ koje je dočekaju čim se probudi. U intervjuu je otkrila kako veza s njim ima i svojih mana. Morala je, kako kaže, da nauči da ne odaje svoju tačnu lokaciju baš nikome i da mora jako da pazi šta objavljuje na društvenim mrežama.

„Teško mi je da pazim na to, ja sam veoma pričljiva i otvorena osoba i volim da delim svoje tajne. Morala sam da se potrudim i naučim da to ne smem da radim. Bila mi je to dobra lekcija. Nekada bih govorila ljudima sve i svašta, ali sada moram da pazim na privatnost i da kontrolišem neke stvari“, poručila je.

Iako su javno zajedno od 2019, tek nedavno su počeli i da se pojavljuju zajedno, a već je dobro poznato da se Bezos u Loren zaljubio dok je još bio u braku s Mekenzi Skot, s kojom je dobio i četvoro dece. U to vreme Loren je bila udata za Patrika Vajtsela.

Tada je njihov ljubavni četvorougao izazvao prave medijske skandale. Bezos i Sančez tajno su se viđali iza leđa svojih bračnih partnera, a upoznali su se upravo preko njenog tadašnjeg supruga. „Plastičnu ljubavnicu“ zovu još i ženom od 38 milijardi dolara jer je upravo toliko novca Bezos morao da isplati bivšoj ženi nakon razvoda.

BONUS VIDEO: Poznate lepotice i zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram