Ko je nova devojka opakog milijardera (91) koji nikad neće biti star za skandale

Foto: Queensofthenorth/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iza sebe ima dva braka, a svakako je najbogatija žena sa kojom je Mardok ikad izlazio.

Rupert Mardok (91) – milijarder, medijski magnat i jedan od najmoćnijih ljudi na svetu – ima skandalozan ljubavni život.

Svoju poslednju suprugu, Džeri Hol, ostavio je putem mejla. Njena prethodnica bila je Vendi Deng, a pre nje je voleo Anu Torv, majku troje od njegovo šestoro dece, za koju se govorilo da je njegov moralni kompas.

Njegova prva žena, Patriša Buker, bila je manekenka sa kojom se oženio kada je imao 25 godina.

A nova izabranica milijardera je En-Lesli Smit, 66-godišnja udovica iz Kalifornije. Mediji pišu da voli nemačke ovčare, brze automobile, vinogradarstvo i Isusa.

Ona je takođe ljubiteljka teorija zavere – smatra da je kovid pandemiju zakuvao Bil Gejts na samitu u Davosu 2019. En-Lesli i Mardok, koji ima porodično bogatstvo od 14,3 milijarde funti, trenutno odmaraju na Barbadosu. Prijatelji kažu da su se upoznali u novembru i da je Mardok s njom „veoma srećan“.

Ona iza sebe ima dva braka, a svakako je najbogatija žena sa kojom je Mardok ikad izlazio. Njen poslednji muž, milioner Čester Smit, bio je TV mogul, a imao je 75 godina kada se udala za njega, a umro je samo tri godine kasnije 2008. godine. Ostavio joj je imanje od 156 hektara u Kaliforniji, gde ona uzgaja grožđe i masline.

Ne zna se mnogo o njenom ranom životu. Nakon što je 1980. diplomirala na Državnom univerzitetu Ajdaho, koji je pohađala sa stipendijom, radila je kao model, a takođe je osnovala sopstveni biznis kao stomatološka higijeničarka.

Zapisi pokazuju da se udala za Džona B. Hantingtona, advokata koji je bio potomak jedne od pionirskih železničkih porodica u Kaliforniji. Umro je od raka, pre skoro 30 godina.

En-Lesli je otvoreno govorila o prvom braku, koji je bio pun nasilja.

„Povremeno je bilo divno. To je vrsta braka koju bi svako voleo da ima. Danju bi me obasipao poklonima i hvalio. Ali, kada je Džon počeo da pije, postao je druga osoba. Zaključao bi me u kuću. On me je zlostavljao psihički, emocionalno – što je gore od fizičkog jer počinješ da veruješ u laži“, rekla je.

U razvodu koji je usledio ostala je bez novca.

„Bilo me je sramota. Bilo je tako drugačije. Šta je trebalo da radim? Išla bih u kupovinu u ponoć da me niko ne bi video. Stvarno sam želela da izvršim samoubistvo jer mi je život bio tako loš. Svega je bilo previše. Razmišljala sam da ako svoj auto jako brzo zabijem u nekog drugog, onda ću ga prekinuti. Pa, vozila sam neoprezno. Želela sam da se to desi, ali nije“, bila je iskrena.

Utehu je pronašla u veri i hrišćanskim organizacijama. Kroz humanitarni rad upoznala je čoveka koji će postati njen drugi muž: Čestera Smita, razvedenog oca troje dece, koji je takođe bio pobožni hrišćanin – i veoma bogat. Umro je od infarka, a nikada nisu imali dece.

***

BONUS VIDEO: Poznate Lepotice i Zveri

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram