Bizaran razlog zbog kojeg se medijski mogul razvodi u 92. godini

Poznati 27. jun 202219:35 > 19:37
Foto: Profimedia

Rupert Mardok okončao je svoj četvrti brak.

Medijski mogul Rupert Mardok i njegova supruga Džeri Hol pokrenuli su priče o razvodu nakon što ona i njena porodica nisu prisustvovali letnoj proslavi pod organizacijom Mardoka u Londonu.

Nakon toga su počele kružiti priče kako je Rupert ostavio Džeri jer se nije mogao pomiriti s njenom navikom pušenja, a u javnosti se često znalo dogoditi da se Mardok odmakne od svoje supruge kad je znala zapaliti cigaretu, piše Daily Mail, a prenosi Dnevnik.hr.

„Pušim, pijem, volim vino, volim sunčanje, pijem kafu. Radim razne stvari koje ne bih trebalo da radim“, rekla je Džeri 2014. za Good Housekeeping.

Mardok i supruga zadnji su put viđeni u javnosti u avgustu 2021. godine, a i tada su na večeru stigli odvojeno.

Par se venčao u Londonu 2016. godine nakon petomesečne veze uz malu ceremoniju i slavlje, a Rupertu je ovo bila čak četvrta supruga.

Murdokov četvrti razvod verovatno neće uticati na vlasničku strukturu preduzeća u kojima ima udeo, među kojima je Fox Corp, matična firma Fox News kanala i News Corp koja je izdavač Wall Street Journala.

Mardok, kojem bogatstvo seže do 17,7 milijardi dolara, ima ukupno šestoro dece. Hol je prethodno bila u dugogodišnjoj vezi s rokerom Rolling Stonesa Mikom Džegerom, s kojim ima četvoro dece. Džeger i Hol nikad se nisu venčali, a zajedno su bili čak 22 godine.

***
Bonus video: Svetske zvezde u Pirelijevom kalendaru kroz objektiv Brajana Adamsa

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest