FOTO Svadba milijardera i kuvarice zbog koje je jezero Komo blokirano mesec dana

Poznati 27. jun 202214:37 > 14:45
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Venčanje nije prošlo bez kontroverzi.

Britanski milijarder Alan Hauard (59) oženio je kuvaricu Karolin Bajron (33) na raskošnom venčanju u Italiji.

Osnivač hedž fonda, koji se prema Forbsu može pohvaliti bogatstvom od 1,6 milijardi dolara, razmenio je zavete sa kuvaricom, koja se specijalizovala za ishranu bez glutena. Ceremonija se odvila u Vili Olmo na jezeru Komo.

Foto: Profimedia

Alan, koji je zvanično sklopio brak sa Kerolajn u ranim danima pandemije 2020. godine, navodno je platio 1,3 miliona evra za zatvaranje vile na jezeru iz 18. veka na skoro mesec dana.

Mlada je u vilu došla čamcem, kao i ostali gosti, a nosila je šik belu haljinu i Dior torbu.

Foto: Profimedia

Nakon jevrejske ceremonije, paru je pevala Lejdi Gaga, a onda je održan i veliki vatromet za oko 250 zvanica.

Venčanje nije prošlo bez kontroverzi – jer su lokalni stanovnici navodno besni zbog zatvaranja vile i okolnih parkova koje je trajalo mesec dana uoči svabde para.

Foto: Profimedia

Hauard je poznat po luksuznom životu – ima veliku umetničku kolekciju i penthaus od 22 miliona funti u Trampovom tornju u Njujorku, kao i stan vredan 14 miliona u Majamiju.

Godine 2010. dospeo je na naslovne strane nakon što je platio 25.000 funti za pevačicu Piksi Lot i boj bend JLS da nastupe na proslavama bar micve njegovog 13-godišnjeg sina Danijela. Sa bivšom suprugom Sabinom, od koje se razveo 2015. ima četvoro dece.

Njegova nova supruga, bivša manekenka, vodi svoj blog sa receptima bez glutena Simply Caro. Njujorčanka se zainteresovala za hranu i kuvanje kada je dobila Lajmsku bolest sa 10 godina.

***

Bonus video: Vilhelmštajn – najlepše ostrvo u Nemačkoj idealno za venčanja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram